FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > De bedste tips til vandreturen

De bedste tips til vandreturen

Det er en stor beslutning at tage, at man gerne vil vandre, da det kræver meget forberedelse samtidig med, at det også kræver en viljestærk person. Føler du dig som den person, og er du ikke bange for planlægning, så bør du heller ikke være bange for at starte din vandretur. Det er nemlig en fornøjelse at vandre for de fleste, og det vil det også blive for dig, hvis du blot forbereder dig selv mentalt og får købt de ting, som du mangler.

vandretur

Planlæg din tur

Først og fremmest er det en god idé at skabe et overblik over den rute, som man gerne vil gå. Her er det vigtigt, at man planlægger ruten ved hjælp af en GPS eller et kort. Ligeledes er det en fordel at planlægge med sig selv, hvor langt man skal gå pr. dag.

 

Køb de rette støvler

Køb for din egen skyld nogle gode støvler, som du kan holde ud at gå i. Din rute er formentlig lang, og den bliver uudholdelig, hvis du ikke går i ordentligt fodtøj.

 

Tænk praktisk

Helt overordnet er det bedste råd at tænke praktisk – på alle områder, da du hermed vil få mest muligt ud af din vandretur. Overser du nogle ting, kan turen let komme til at føles uoverskuelig, og det er jo bestemt ikke meningen med turen.

Tag hensyn til vejret

I forhold til tøj og overtøj er det fordel, hvis du hele tiden tager hensyn til vejret. Altså bør du købe noget varmt tøj, hvis det er koldt – og omvendt. Er det varmt, er det også en fordel at huske solbriller og solcreme, og er det koldt, kan det være en god idé at huske hue og handsker. Er det vådt i vejret, er det ligeledes vigtigt, at du har ekstra tøj med i tilfælde af, at det andet bliver vådt.

 Køb dit udstyr på Eventyrsport.dk

Mangler du at købe en eller flere af ovenstående ting, kan du købe disse på Eventyrsport.dk, hvor du måske også er så heldig at finde yderligere idéer til, hvad der kunne være godt at tage med.

 

Udgivet i Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: