FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Doc24.dk hjælper med sundhed, kost og lidelser

Doc24.dk hjælper med sundhed, kost og lidelser

Som navnet indikerer er den internetbaserede informationsside en hjælp til alle danskere, som ønsker at vide mere om forskellige kostråd, skønhedsprodukter og lægemidler i tilfælde af forskellige slags lidelser.

fitone-dk

Danskerne har taget den sunde livsstil til sig, som var det deres eget barn, og det er ikke længere svært at finde råd i øst og vest på internettet. Med den ekspanderende information vi har tilgængeligt, kan det dog være rart at bevæge sig rundt på samme sted efter lignende information. Det er lige netop det, Doc24.dk ønsker at gøre – at samle alle disse gode råd i én pulje. Med deres professionelle skribenter og tusindevis af månedlige brugere, tyder det også på, at de gør noget rigtigt.

Det gode råd lige ved hånden

Hvilken kost egner sig til en usikker mave? Hvorfor heler jeg så langsomt efter min træning? Hvilke kosttilskud er bedst at tage? Disse spørgsmål og mange flere finder daglige brugere af Doc24.dk svar på via de oplysende og faktuelle artikler på webbasen. På den måde er de gode råd aldrig længere væk, da man kan bruge både bærbar og smartphone, til at surfe rundt på siden.

Her skrives der dagligt artikler af professionelle skribenter, som gør en dyd ud af at skrive i et letforståeligt sprog. På den måde kan alle være med. Tallet i Doc24 indikerer desuden deres princip om at være tilgængelige 24/7 – og ingen svar er for dumme til at blive spurgt. Mange danskere finder allerede siden nyttig til deres træning og sundhedslivsstil, og flere finder den rammede informationsbase som en saglig kilde.

Doc24 kender svaret

De mange artikler, som dagligt læses af brugerne er skrevet i et velformuleret og nemt dansk, så alle kan forstå og har adgang til den oplysende viden, siden rummer.

Udgivet i Fitness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: