FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Er du mountainbiker? Læs med her

Er du mountainbiker? Læs med her

Hvis du synes, noget af det fedeste er at bruge din fritid i skoven på en mountainbike, men din nuværende model er ved at have det lidt stramt, så er det vist tid til at anskaffe sig en ny tohjulet. Der findes flere forskellige mærker på markedet, som gør arbejdet godt, og som kan støtte dig på dine eventyr på de kringlede stier rundt om i Danmarks natur. En af dem, der gør det rigtig godt, er Scott cykler. Faktisk var mærket repræsenteret på vinderskamlen til både VM, OL samt Cape Epic sidste år. Det er et bevis på, at Scott mountainbike er med i toppen, og derfor er en cykel, der vil kunne hjælpe dig med at nå dine mål.

Tag en professionel med på råd inden du køber

Lige meget om du tænker, du har fuldt styr på det, eller du faktisk er i tvivl mht. køb af din nye mountainbike, så er det en god ide at forhøre sig ved en specialist inden du køber. Det, der er humlen ved det hele, er, om du bruger dine hårdt tjente penge rigtigt. Kan cyklen det, du forestiller dig, den kan? Er cyklen af så god kvalitet som antaget? Kan den bruges til det formål, du har i tankerne, eller er der en anden model, der bedre løser opgaverne? Mange af de gode forhandlere, vil eksempelvis kunne bestille andre modeller hjem fra et mærke, de allerede har i butikken.

Et mærke og et firma der fokuserer på mountainbikes

Til at starte med lavede Scott skiudstyr, men den dag i dag handler det om mountainbikes, hvilket er hovedfokusområdet for firmaet, derer placeret i Schweitz. Mærket er kendt verden over, og selv hvis du bor i Charlottenlund eller i København, kan du komme til at få fingrene i en af de populære mountainbikes. Her kan du besøge 29er Bike Shop, og se de forskellige modeller i virkeligheden, inden du beslutter dig.

 

 

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.