FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Få dit logo på løbetrøjer og promover din virksomhed

Få dit logo på løbetrøjer og promover din virksomhed

Har man egen virksomhed eller en anden sag, som man ønsker at få promoveret, kan det være en rigtig god idé at få dit logo trykt på løbetrøjer. Motionsløb bliver større og større i Danmark, og det er derfor et oplagt sted at promovere sin sag og få sit budskab ud. Hvad end det er et firmaarrangement eller et åbent motionsløb, så er det en god måde at tiltrække folks opmærksomhed og få dit navn ud i verden, så folk ved hvem du er eller lærer din virksomhed at kende. Der er rigtig mange folk, som efterhånden deltager, og man kan derfor lige så godt udnytte muligheden og tage chancen for at få sit budskab ud blandt mange forskellige mennesker.

Et motionsløb har en større betydning end blot at være et løb. Det er en mulighed for at skabe opmærksomhed omkring produkter, virksomheder eller budskaber. Det giver mulighed for at skabe både brand awareness, signalværdi, nye relationer og et større fællesskab bland medarbejdere. Brand awareness er enormt vigtigt, fordi det giver folk kendskab til dit brand, hvilket har en stor betydning, hvis folk senere har behov for en af dine ydelser. I forhold til signalværdien, er et motionsløb også den perfekte lokation, fordi det signalerer både sundhed og motion internt og uden for virksomheden.

Få hjælp til at få dit logo trykt på løbetrøjer

Der er mange forskellige udbydere derude, og det første du bør gøre, er at finde en, som kan opfylde dine behov. Et af de selskaber, som laver løbetrøjer med tryk på, er Langhoff. De har mange års erfaring inden for sportstøj og sørger derfor altid for at kvaliteten er i top, samtidig med at du kan få det til en attraktiv pris. Det er altså en oplagt mulighed, hvis du vil skabe opmærksomhed omkring din virksomhed ved at få dit logo trykt på en løbetrøje.

De har mange forskellige mærker, og du kan få alt fra en lækker CRAFT model til en mere prisvenlig model hos mærket Clique. Alle deres produkter er udviklet med fokus på den gode kvalitet, og at de skal være velegnede til brandingmuligheder. Du kan altså nemt få hjælp til at promovere din virksomhed ved at få dit logo trykt på løbetrøjer.

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.

Udgivet i Fitness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: