FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Få hjælp til at lindre smerter med øreakupunktur

Få hjælp til at lindre smerter med øreakupunktur

Øreakupunktur er noget, som kan være med til at lindre forskellige smerter, og er en meget effektiv måde at bedre helbredet på. Akupunktur er en behandling, som stammer fra Kina og andre områder i Østen og kendetegnes ved, at man anvender nåle. Princippet er, at behandleren indsætter tynde nåle i huden på patienten i helt særlige områder, hvor man kan forebygge eller behandle bestemte sygdomme. Det er efterhånden en kendt behandling herhjemme, og noget, som mange har fået hjælp af gennem tiderne.

Øreakupunktur i sig selv er en effektiv behandling, hvis man oplever problemer såsom Tinnitus, spiseforstyrrelser, afhængighed af sukker, alkohol og rygning. Det kan også hjælpe, hvis man har søvnproblemer, astma eller fysiologiske udfordringer. Der kan altså være rigtig mange fordele ved at få øreakupunktur, og det kan hjælpe til at lindre mange forskellige former for smerte.

Du kan få øreakupunktur i Brøndby, Hvidovre og Rødovre hos MBB Sportsklinik. De hjælper dig med de forskellige behandlinger og kan tilbyde dig både professionel hjælp og vejledning undervejs.

 

Sådan fungerer øreakupunktur

Øreakupunktur er en behandling, som er både anerkendt og alternativ i forhold til andre behandlinger. Det handler i bund og grund om, at man regulerer ubalancer, der kan være i kroppen, såsom smerter. Grunden til at akupunkturen foregår i øret er, fordi man arbejder ud fra en tankegang om, at der er visse smerter i kroppen, som skaber en refleks til et lignende område oppe i øret.

Selve behandlingen foregår ved at man sætter de tynde akupunkturnåle ind i de ømme punkter på øret, hvorfra der sendes et signal til de punkter i kroppen, hvor man oplever smerten. Disse signaler er med til at give kroppens smertepunkter en normal tilstand igen, så man ikke længere føler smerten.

Akupunktur er især anerkendt for at have en god effekt på generelle smerter som hovedpine, muskelsmerter, piskesmæld og så videre. Udover det hjælper det også på idrætsskader, nedsat immunforsvar og kan regulere diverse fysiologiske funktioner.

 

 

 

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.

Udgivet i Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: