FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Fitone – sund livsstil og fitness

Fitone – sund livsstil og fitness

Selvom det efterhånden er en vis sum tid siden at kalenderen skiftede fra 2017 til 2018, så betyder det dog stadig at mange overvejer muligheder for at melde sig ind i et fitnesscenter, for at komme af med de moralske skrukler som mange render rundt med. Faktisk, så viser det sig ofte at de typer, som endnu ikke er meldt ind i et fitnesscenter kan have dårlig samvittighed over ikke at være medlem, samt det at være lidt mere fysisk aktiv. Grunden til at vi ser så mange inaktive medlemmer i fitnesscentrene er nemlig at kunderne ikke for brugt centrene nok – desværre!

En anden sjov tendens, som vi ser grundet en større brug af sociale medier er trangen til at vise ens bekendte at man er i fitness. Vi kender alle sammen det klassiske fitnessbillede, som lige skal vise andre at man faktisk er aktiv i centret, selvom rigtig mange er ligeglade med de personlige aktiviteter. Det som i stedet burde være i fokus er den generelle sundhed, hvor det ikke gælder om at vise andre at man er aktiv, men nærmere bevise overfor sig selv at man er god ved sin krop.

 

Hvis du har et arbejde, som foregår på et kontor, så vil det være en rigtig god idé at du dyrker en eller anden form for fysisk aktivitet, som kan få din puls op at ringe. Med andre ord behøver du ikke at stå at flæske i en vægtstang, det er også ganske fint hvis du spiller lidt badminton eller løber en tur, det essentielle er nemlig ikke at vi skal have en stor og perfekt krop at vise frem på Instagram, men din egen personlige sundhed, som bør være i højsædet!

 

Drop cigaretterne – det er usundt og lugter!

Lugten sidder fast i tøjet og føj for en stank! Sådan er tankerne hos alle ikke-rygere, så snart at man er i selskab med en person, som for ganske kort tid siden har slukket cigaretten. Ikke nok med at det er super usundt at være ryger, så er det også noget som ikke ligefrem hjælper på din lyst til at være fysisk aktiv. Hvis du ikke ryger, så har du flere aktive stoffer i hjernen, som kan hjælpe dig bedre på vej mod en mere sund og aktiv livsstil.

 

Hvis du virkelig gerne vil opnå et varigt rygestop, så er det ikke nikotinplastre eller spray der skal hjælpe dig til at stoppe, men de smarte e-cigaretter, som efterhånden har været på markedet i en vis sum tid. De er nemlig langt fra ligeså usunde som almindelige cigaretter, men omvendt så har du muligheden for at justere på nikotinen, hvilket du helt afgjort ikke har i en almindelig cigaret! Så det er min bedste anbefaling til en sundere livsstil – drop cigaretterne, de gør alligevel intet godt for dig.