FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Kunne du tænke dig en ferie i bevægelse? Tag på en aktiv ferie i Algarve

Kunne du tænke dig en ferie i bevægelse? Tag på en aktiv ferie i Algarve

På Portugals sydkyst, ud mod Afrika, ligger en gemt perle af et feriemål kaldet Algarve. En meget populær destination i Portugal der byder på et væld af muligheder og aktiviteter – specielt når det kommer til at holde sig i gang i løbet af ferien. De fleste kender nok det, at de kommer hjem fra en ferie, hvor den har stået på lidt for meget afslapning og stilstand, og man føler sig en smule energiforladt. Det bliver dog ikke noget problem, hvis du besøger Algarve, da det varierede landskab, blandt andet bestående af lange sandstrande, små bugter og røde klipper, lægger op til at du kommer ud og er aktiv.

Prøv noget nyt hver dag

Det kan næsten være svært at nå alle de forskellige ting, der er at se og opleve i Algarve, men på den lyse side, er der rig mulighed for at vælge noget, som passer til lige præcis dig. Du kan blandt andet tage ud og kigge på fugle i den smukke natur, hvor området kaldet Sagres for eksempel er et godt sted at se flamingoer. Hvis det derimod ikke lige er noget for dig, kan du også opleve naturen ved at tage på en vandretur eller en løbetur. Enten hvor du selv udforsker området, eller hvor du følger en rute. En mulighed kunne for eksempel være ruten kaldet Algerviana.

Derudover har Algarve også en masse flotte strande der munder ud i det blå hav, samt golfbaner, hvor du kan afprøve dine svingteknikker. På stranden kan du give dig i kast med ting som dykning, snorkling, kitesurfing og paddlesurfing, men selvfølgelig kan du også invitere familien med og sætte lidt tid af til at bade og lege i vandkanten.

Kosten skal du heller ikke bekymre dig om

I Algarve kan du besøge mange af de lokale restauranter, hvor der bliver benyttet friske, lokale råvarer fra både landet og havet, så du kan sikre dig at du får en sund og nærende kost. Restauranterne og alle de andre seværdigheder, kan du se mere om her, hvor du også nemt og hurtigt kan booke din tur til Algarve.

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.