FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Læs til zoneterapeut, samtidig med at du arbejder

Læs til zoneterapeut, samtidig med at du arbejder

Hvis du allerede har en uddannelse og et arbejde, men du godt kunne tænke dig at blive zoneterapeut, behøver du ikke at stoppe med at arbejde, mens du uddanner dig. Uddannelsen er en deltidsuddannelse, og du kan gå til undervisning om aftenen. Det kan for eksempel være, at der er undervisning en gang om ugen, typisk en hverdagsaften. Har du aften- eller nattearbejde, kan du vælge et uddannelsessted, der tilbyder undervisning i dagtimerne. Det kan også være, at noget af undervisningen ligger i forskellige weekender. Der er derfor god mulighed for at have et arbejde, mens du tager zoneterapeut uddannelsen.

Finansiering af zoneterapeut uddannelse

Zoneterapeut uddannelsen giver ikke ret til SU, og det er derfor vigtigt, at du har en anden indtægtskilde, mens du uddanner dig til zoneterapeut. Prisen for uddannelsen kan variere, alt efter hvor du tager den henne. Det er derfor en god idé, at du både kigger på uddannelsens indhold og på prisen. Har du ikke nok penge stående til, at du kan betale hele beløbet for en zoneterapeut uddannelse på én gang, er der flere steder mulighed for at dele betalingen op i flere mindre bidder. Du kan altid kontakte de forskellige uddannelsessteder, for at høre mere om hvordan betalingen foregår hos dem.

Find et uddannelsessted, der passer til dig

Du kan læse meget mere om uddannelsen og finde uddannelsessteder på nettet. Når du leder efter et uddannelsessted, er det vigtigt, at du finder et sted, der passer til dig, så du stadig kan passe dit job, mens du tager uddannelsen. Synes du, at der er fag, der mangler på uddannelsen, kan du altid tage ekstra kurser efter endt uddannelse. Bor du i Aalborg, Hjørring eller Viborg, kan du for eksempel tage din uddannelse i Aalborg. Du kan læse meget mere her.

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.

Udgivet i Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: