FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Alt man skal vide om voksbehandlinger

Alt man skal vide om voksbehandlinger

Hvis man er træt af at skære sig på skraberne eller bruge ekstra tid før træning på barbering, er voksbehandlinger muligvis vejen frem.

Der findes to former for voksning. Den ene er på en klinik, og den anden er hjemme på sit eget badeværelse. Uanset hvor det sker, foregår det således, at man fordeler en varm voks på det område, man ønsker at fjerne hår fra. Herefter lægger man et mindre stykke stof ud på voksen, lader det være et par sekunder, og så river man det hurtigt og kontrolleret af.

Det resulterer i, at hårene og rødderne bliver revet ud, hvorfor man forbliver hårfri i flere uger. Efter flere voksbehandlinger, kan man opleve at hårene bliver finere og der kommer mindre med tiden, så det efterhånden ikke er nødvendigt at blive vokset lige så ofte.

voksbehandling københavn

Fordele og ulemper ved at blive vokset

Der hører naturligvis både fordele og ulemper til at blive vokset. Den største ulempe er, at det virkelig kan gøre ondt at give hårene ud, og derfor er der flere, som fravælger denne metode. Man kan dog trøste sig selv med, at det gør mindre ondt, når man er blevet vokset flere gange. Når man er blevet vokset, vil mange opleve irriteret hud og indgroede hår. Hvis dette er tilfældet, er det en fordel at undgå stramtsiddende og syntetisk tøj samt parfumerede produkter på området lige efter behandlingen.

Fordelene ved denne hårfjerningsmetode er selvfølgelig, at det tager flere uger, før hårene kommer tilbage. Det tager også forholdsvis kort tid at fjerne hår fra større områder på kroppen, og man kan næsten vokse alle områder at kroppen, uden at bekymre sig om, om man glemmer en stribe. Ydermere, er hårene helt bløde, når de igen vokser ud, fordi hele roden er blevet revet med ud.

De bedste tilbud på voksbehandlinger i København

Hvis man hurtigt og holdbart vil have fjernet hår fra forskellige steder på kroppen, findes der mange gode tilbud på voksbehandling i København. Medmindre man er en af dem, der synes, at hår rundt omkring på kroppen er klædeligt, er der ingen undskyldninger for vinterben længere.