FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Sådan får du en sund sommer

Sådan får du en sund sommer

Er du også bekymret om, hvordan sommeren vil påvirke din sundhed? Når det er sommer og solen står højt på himmelen, så drikker vi som regel lidt mere alkohol og lidt for mange grillpølser. Resultatet af dette påvirker vores sundhed. I denne artikel har vi derfor samlet en fem tips til, hvordan du får en sund(ere) sommer.

 

I år er vi er blevet beriget med en maj måned, som kan gå hen og sætte rekord og blive den mest solrige måned siden… Hold nu fast – år 1920. Derfor er det bestemt ikke længere en dårlig undskyldning, at vejret er for dårlig til at træne. Udnyt det gode vejr og hiv en veninde under armen og gå en lang tur. Hvis du har problemer med ryg eller nakke, eller generelt bare din kropsholdning, så er det fordelagtig for dig at iføre dig holdningskorrigerende tøj, som hjælper på din kropsholdning.

 

Sommeren er den årstid, hvor vi danskere holder flest sociale arrangementer. Det resulterer i, at vi typisk ikke er herre over, hvad der bliver serveret. Typisk står menuen på grillmad og en kold flaske hvidvin. Man skal selvfølgelig ikke holde sig tilbage, men i stedet skal man nyde, at vejret er godt og man bruger tiden sammen med sine kære. Så kan du altid supplere kosten med kosttilskud. Der findes alverdens kosttilskud, som kan hjælpe dig med at få de nødvendige mineraler og vitaminer. Du kan for eksempel prøve Hairlust, som er et supplement, som hjælper med at vedligeholde sund hårvækst.

 

I og med temperaturen siden starten af maj har ligget over de tyve grader, så bliver der spist et hav af is. Der er i gennemsnit 300 kalorier i en flødeis. En måde hvorved du kan spise is, men stadig være sund, er ved at lave dine egne is. Det eneste det kræver, er en holder til is (man kan få billige i Søstrene Grene og Tiger butikken), en masse forskellig frugt og en blender. Så blender du bare alle de frugter, som du ønsker, at din is skal smage af og hælder op i isholderen. Du kan eventuelt vælge at mikse frugtblandingen med lidt vand. Herefter skal isholderen i fryseren og voila! Så er der sunde, lækre i, som der desuden er langt billigere end dem, som du køber nede i kiosken.

 

Som nævnt er sommeren højsæson for sociale arrangementer. Her bliver der ofte drukket meget mere alkohol. Danskere drikker typisk en kold øl eller et koldt glas hvidvin eller rosé. Dog kan du spare på kalorierne ved at lave en drink på vodka og danskvand. Hvis der alligevel er for kedeligt for dig, så kan du tilsætte et skvat hyldeblomstsaftevand og/eller citron. Når vi drikker alkohol, kommer der ofte en lille følgesvend i form af noget salt, som typisk er en pose chips, saltstænger eller peanuts. Hvis du ønsker at spare på kalorierne, så kan du vælge at lave dine egne grøntsagsstænger eller rodfrugtchips.

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.