FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Sådan holder du formen i sommerferien – 5 sjove aktiviteter

Sådan holder du formen i sommerferien – 5 sjove aktiviteter

Sommerferien er over Danmark og det betyder først og fremmest tid til afslapning. Afslapning betyder desværre også mindre fokus på træning, men det er vigtigt at holde formen oppe i løbet af ferien, hvis du ikke skal bruge meget energi på at bygge formen op igen, når hverdagen starter.

Du behøves dog ikke at træne intensivt, for at holde formen oppe. Nedenfor har vi samlet vores bud på fem sjove sommeraktiviteter, hvor du kan få pulsen op og dermed holde formen lidt ved lige.

 

Svømning på stranden

Den første aktivitet, der er helt perfekt til de varme sommerdage, er svømning. Svømning er god motion og det er samtidig sjovt at svømme.

For at få pulsen op, skal du selvfølgelig tage et par omgang i nogenlunde tempo, hvor du dermed får pulsen op.

Svømning er også en god sport til at bruge nogle andre muskler end du normalt går fx ved løb og du kan derfor få meget udbytte af at svømme rundt på stranden.

Du kan også svømme i pool, hvis du ikke har strandplaner i første omgang. Så kan du efterfølgende slappe af på en liggestol og nyde sommeren.

 

Hop på trampolin i haven

En anden sjove sommeraktivitet er at hoppe på trampolin i haven. Trampolin ses måske primært som sjov og leg, men hvis du træner med høj intensitet og giver den gas på trampolinen, kan det være fantastisk motion til sommerferien – og så er det sjovt.

Hvis du ikke har en trampolin i haven, kan du købe en trampolin til haven, som du kan glæde af de næste mange somre. Du kan fx kigge på Berg trampoliner, der er blandt de mest populære trampoliner i Danmark.

 

Cykeltur i den danske natur

Aktivitet nummer tre til den danske sommer er at tage på cykeltur. Cykeltur er en klassisk dansk aktivitet, som du kan bruge meget tid på.

Du kan tage ud og udforske nye steder i Danmark fra cyklen og dermed opleve områder, som du måske ikke har været i før. ¨

Hvis du skal i sommerhus kan du med fordel tage cyklen med, så du har god mulighed for at undersøge området og få lidt motion samtidig med.

 

Sjove lege med familien

En fjerde god måde at få lidt motion på i løbet af sommeren er ved at lege forskellige lege med familien.

Alt efter om I er hjemme, i sommerhus eller andre steder, kan I garanteret finde på en sjov leg, hvor I får pulsen op.

Det kan fx være fange, dåseskjul, fodbold, badminton i haven og mange andre lege.

Det gælder blot om at finde noget, som hele familien synes er sjovt, og hvor I får pulsen op sammen uden at tænke over det.

 

Sightseeing på gåben

Er du på byferie, kan du få lidt motion ved at tage på sightseeing på gåben. Hvis du går rundt til forskellige aktiviteter, får du en masse motion ud af det.

Gå frem til næste seværdighed frem for at tage bussen, på den måde får du lidt ekstra motion og oplever byen på en unik måde.

Når du skal gå langt, kan du overveje at bruge en holdningskorrigerende trøje, der hjælper dig med at have en god holdning, så du ikke bøjer i ryggen. Holdningskorrigerende tøj kan på den måde være med til at sikre at du ikke får rygproblemer.

Du kan læse mere om holdningskorrigerende tøj og se en test af holdningskorrigerende tøj her.

 

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.