FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Sund og lækker take away

Sund og lækker take away

De fleste kender følelsen af ikke at orke at lave mad. Måske er man træt efter en lang arbejdsdag, eller måske er man i sengen med tømmermænd. Der kan være mange grunde til, at Take away mad bliver løsningen på dagens madproblem, og det er derfor vigtigt, at man husker ikke altid at vælge den usunde vej. Mange forbinder nemlig take away mad med usundt fastfood, da man typisk bestiller pizza eller pommes frittes, men der findes altså et sundere alternativ til de usunde pizzaer og burgere, som typisk er fyldt med kalorier og lavet af råvarer i ringe kvalitet. Kylling & Co blev etableret i 2009 i håb om at give danskerne et sundere alternativ til de berygtede fastfood-kæder, og i 2011 blev det muligt at afhente lækker og sund take away i Randers.

sund-take-away

Vær altid sikker på at du får sundt og lækkert mad hos Kylling & Co

De har hele tiden været bevidste om, at deres udvalg skal være et sundt og godt alternativ til usundt take away. Derfor har de gjort sig mange tanker omkring, hvordan de på bedst mulig måde kunne lave noget mad, som ville skille sig ud og samtidig være lækkert og fristende for en tømmermændsramt. Eksempelvis har de gjort meget ud af, at deres kyllinger på menuen har en helt særlig plads i konceptet. Undersøgelser og research har ført dem frem til de bedste danske kyllinger, og de gør derfor et stort arbejde ud af altid at have lækkert og velsmagende kylling i deres udvalg – lige meget om du vælger at bestille en halv kylling eller en sandwich med kyllingestykker i.

Udover deres populære kylling har de også andet i deres take away menu. De tilbyder sparerips, som med garanti er saftige og møre ligesom kyllingerne, som også er blevet tilberedt nøje og med kærlighed fra medarbejderne. Derudover tilbyder de også et stort udvalg af salat i deres salatbar, så du kan blande den salat med alt det, som du bedst kan lide. Det kan være svært ikke at fylde skålen for meget op, da du både kan finde forskellige salater, grøntsager og diverse andre delikatesser.

Bestil over nettet og hent i butik

Bor du i Randers og har fået lyst til sund take away fra Kylling & Co? Så kan du nemt og hurtigt komme i besiddelse af lækkert take away og komme sultproblemet til livs med lækkert mad. Du kan se deres udvalg og bestille det, som maven skriger allermest efter – på deres hjemmeside. Vælg mellem kylling, spareribs, salater og sandwich og hent det i butikken når det er færdiglavet og klar til afhentning. Aldrig har det været nemmere at få nem og hurtig mad, uden at man behøver at proppe sig med kalorier og ringe råvarer, som mange andre usunde fastfood-kæder tilbyder på deres menuer. Take away Randers giver dig muligheden for hurtigt og sundt mad ud af huset, så du ikke behøver at have dårlig samvittighed over maden.

Udgivet i Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: