FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Sundhed i en travl hverdag

Sundhed i en travl hverdag

Det kan være svært at finde overskuddet til at leve en sund livsstil, hvis man har en stresset hverdag. Stressede hverdag ender typisk ud i en række forkerte valg. Det kan være, at man ikke dyrker motion, bestiller pizza flere gange om ugen eller måske helt glemmer at spise. Vi kender udmærket til følelsen af, at man ikke har overskud til at fokusere på sin sundhed i en travl hverdag. Derfor har vi udarbejdet denne artikel, hvor vi giver en række råd til, hvordan du nemt kan få inkorporeret sundhed i din hverdag.

sundhed

Motion har mange forme

Alle ved, at det er vigtigt at man husker at motionere. Alligevel finder folk på undskyldninger, hvorfor de ikke får dyrket noget motion. Enten er det fordi de ikke mener, at de har tiden til det ellers kan de ikke finde motivationen til det. Man har ofte en tendens til at ty til den samme motionsform. Ofte bliver motion blot til en tur ned i fitnesscenteret eller en løbetur. Der er intet galt med disse motionsformer, men man kan nemt miste sin motivation, hvis man konstant laver de samme træningsøvelser eller på anden måde dyrker den samme sport. Sørg derfor at varier din træning inden du mærker, at du mister motivationen. Når først du kører dig træt i det, så er det svært at komme i gang igen, så varier din træning fra dag ét af. Desuden findes der også andre aktiviteter, som kan være med til at få rørt dig lidt. Du tænker måske ikke, at når du er ude at gå en lang tur, at du rent faktisk får forbrændt nogle kalorier. Det gør man helt bestemt. Så prøv også alternative former for motion. Hop i dit jagttøj og tag på jagt eller hiv en god ven med ud at gå en lang tur.

 

Den rigtige kost

Det er ikke nok, at man ”bare” dyrker motion. Det kræver også en sund og varieret kost for at blive mest sund. Mange mennesker tror, at det tager flere timer at lave et lækkert sundt måltid. Dog kan det tage mindre end en halv time. Der findes masser af inspiration til hurtige sunde retter på nettet, så det er bare at søge sig frem. Hvis man alligevel ikke mener, at man selv har tid til at tilberede et sundt måltid, så findes der efterhånden masser af sunde takeaway-steder. Så gå efter en lækker mættende salat i stedet for en snasket pizza.

 

Hvad er sundhed egentlig?

Sundhed er ikke blot at dyrke en times motion om dagen og spise sig mæt i grøntsager og andre sunde råvare. Det er et godt sted at starte, da det er så konkret. Dog er sundhed meget mere. Sundhed er velvære. Hvornår har du det allerbedst? Er det når du har fået nyt sengetøj på eller er det når du kommer hjem fra en travl dag på jobbet og din kæreste kommer og kysser dig? For mange mennesker er nye håndklæder også ren luksus, så sørg for at skifte alle de nussede og forvaskede håndklæder ud med nye lækre håndklæder i god kvalitet.

Udgivet i Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hvad handler FitOne om

Denne side er tiltænkt primært almindelige mænd.

Jeg er selv startet slankekur og træning. Følg eller bedre endnu, tag med på rejsen fra topmave til trimmet.

Derudover finder du smarte beregnere, såsom BMI og fedtprocent beregnere. Jeg er navnlig stolt af kalorier på en dag udregner, som kan give dig et kvalificeret resultat af hvad du har indtaget gennem dagen. Nemt og enkelt med få klik.

Der er også reviews og opskrifter på alt fra træningsudstyr, træningsøvelser til sund mad du taber dig af.

Husk vægttab & styrketræning er et marathon, ikke en sprint.
Download mit 30 dages træningsprogram med billeder af øvelser - Helt gratis: