FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Svømmetræning er den lette vej til en flot krop!

Svømmetræning er den lette vej til en flot krop!

Mange mennesker er meget fastlåste i deres træningsmønstre, og i en travl hverdag kan man måske være fristet til slet ikke at træne i det hele taget. Dette gavner dog ikke sundheden, og derfor er det vigtigt, at man kommer ud og træne, hvis man gerne vil tabe sig eller få større muskler på kroppen. Løbe- og styrketræning gør naturligvis underværker, men hvis du vil have en endnu lettere vej til en trænet krop, så skal du tilbringe mere tid i det kolde vand i svømmehallen!

Aktivér alle dine muskelgrupper på én gang!

Svømmetræning er en fantastisk form for træning, fordi du kan træne mange forskellige muskelgrupper på én gang. Hvor du med løbetræning primært fokuserer på dine ben og dine mavemuskler, så bruger du f.eks. også armene og brystmusklerne, når du svømmer bane efter bane i svømmehallen eller feriepoolen. Herudover giver svømmetræning dig mulighed for at variere dit træningsmønster, som du kan tilpasse til netop de muskler, du vil træne mest. Her handler det nemlig blot om at vælge en svømmestil, som er tilpasset til dine udvalgte muskler, men som stadigvæk får hele kroppen i gang!

Svømmetræning er ideelt til badeferien!

Badeferien i Spanien om sommeren er med til at give mange mennesker dårlig samvittighed, fordi de måske ikke rigtig får holdt træningen ved lige. Der ryger måske lidt for meget god mad og sangria indenbords, og det gør bestemt ikke noget godt for formen. Men hvis du vælger at svømme på ferien kan du holde din træning ved lige, samtidig med at du har det sjovt med din familie og venner!

Mange mennesker har en tendens til at dase i poolen eller i havet, når de endelig får overvundet det kolde gys, som det kan siges at være efter mange timer i solen. Dette kan dog sagtens kombineres med en god gang svømmetræning, hvis der er plads til det i poolen. Du behøver ikke træne i mange timer, men hvis du svømmer nogle koncentrerede baner i 15-20 min af gangen et par gange om dagen, så er du allerede rigtig godt med. Det er en fryd at svømme på ferien i f.eks. Spanien, fordi vandet ikke er så koldt som herhjemme – der er i virkeligheden slet ingen undskyldning for at lade være!

FitOne.dk er skabt til dig der vil i god form.