FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Vil du gerne have en hverdag, der er præget af sund kost og masser af motion?

Vil du gerne have en hverdag, der er præget af sund kost og masser af motion?

Der er i dag rigtig mange unge, der gerne vil have en hverdag, hvor der er et stort fokus på alt det, som der har med kost og motion at gøre. Mange brænder for en bestemt sport og elsker idræt, og derfor er det naturligt at leve sundere, også når det kommer til kosten. Det betyder, at de unge ved en ting eller to om det at have et fysisk godt helbred, de har en viden om kroppen og den måde, som den fungerer på, og de har prøvet at blive udfordret. Og det er om noget, noget, som der er mange, der finder interessant. Og derfor er det også noget, som der er mange, der bruger deres hverdag på allerede nu.

 

Bliv udfordret, flyt dine egen grænser og oplev hvordan du hver dag yder en smule bedre

Men gør du ikke det? Eller vil du bare gerne gøre det endnu mere? Så kan det være, at du bør overveje et år på en idrætshøjskole. Her vil du nemlig med sikkerhed blive udsat for en hverdag, hvor der er fokus på kost og motion. Du vil blive udfordret, og dine grænser vil blive rykket, og du vil opleve, hvad det vil sige at få et godt og sundt helbred med fokus på alt det, som en krop kan gøre. Du vil lære at presse dig selv og yde bare lige lidt bedre hver gang, og du vil på den måde også få en viden om de mange ting, som du kan gøre, hvis bare du har troen på dig selv.

 

Kom til at udvikle dig som person inden for de bedste rammer med unikke idrætsfaciliteter

Det er noget, som du kan komme til at opleve på en idrætshøjskole i Ikast som ISI. Her kan du inden for nogle unikke rammer udvikle dig som person, og du vil komme til at stifte langt større bekendtskab med den sportsgren, idrætsform eller linje, som du brænder for. Og alt sammen vil ske inden for nogle unikke idrætsfaciliteter, som der findes i nærområdet. Du vil derfor blive givet de bedste muligheder for at komme så langt med din motion, som du drømmer om, idet du vil få stillet de bedst mulige områder til din rådighed.

 

Skab venskaber for livet og mærk det unikke sammenhold på en idrætshøjskole i Ikast

På en idrætshøjskole i Ikast som ISI vil du desuden også opleve, hvad det vil sige at danne sig nogle nye venskaber. Sammen med de andre elever vil du nemlig komme til at opleve et helt unikt fællesskab og sammenhold. Sammen vil I motivere hinanden og hjælpe hinanden, og du vil hurtigt vide, hvad det betyder, når man får sig venner for livet. I får en dagligdag sammen, hvor I kommer til at se både det værste og det bedste i hinanden, og derfor kan I ikke undgå at skabe venskaber, som der aldrig nogensinde vil blive brudte igen.