FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Yogaferie er ferie for sjælen

Yogaferie er ferie for sjælen

Aktiv ferie er blevet populært blandt mange danskere. Der findes mange forskellige måder, man kan holde dette på, og her vælger mange yogarejser, hvor der er tid til fordybelse og kontakt med krop og sjæl, på en helt unik måde.

Ferien alle kan komme med på

Er man én af de mange, som har en forestilling om, at man tager på ferie og vender hjem i en ny og bedre udgave af sig selv, så er en yogarejse måske den bedste gave, man kan give sig selv. Hvis man er tilhænger af yoga, kan man umuligt forestille sig noget mere behageligt end at dyrke yoga ved det blå hav og en skyfri himmel hængende over en, mens lune briser omfavner huden og solen bruner arme og ben. Vælger man at tage på yogaferie, vil forskellige hvilestillinger og åndedrætsøvelser få de fleste til at glemme hverdagens stress og jag samtidig med, at de mere aktive stillinger, vil styrke kroppen og tilføre ny energi.

Der er muligheder for både rendyrkede yogarejser og rejser for dem, som ønsker at kombinere badeliv og yogatræning. Hvis man er nybegynder i yogaferie-universet, kan det være en fordel at starte sit eventyr med en kombineret yoga- og solferie. På den måde, får man en unik mulighed for at blive introduceret for yogaferiens spændende univers og få andre oplevelser dagen igennem. Med en kombineret ferie, kan man tilrettelægge ud fra de øvrige interesserer såsom sightseeing, shopping eller solbadning. De fleste steder vil der være afsat tid til yoga enten morgen, middag eller aften, så man selv råder over resten af dagen.

Yogaferie er for alle – uanset niveau. Det vil sige, at har alle i familien eller gruppen ikke samme erfaring indenfor yoga eller er der en nybegynder iblandt, er der ingen hindring for at tage på en fælles yogaferie, hvor der vil tages udgangspunkt i alles yogamæssige udgangspunkt.
Man kan naturligvis også tage på yogaferie alene, hvor de forskellige fælles aktiviteter i løbet af dagen, giver gode muligheder for at være social med andre i løbet af rejse, såfremt man ønsker det.

Hvad med prisen?

Med professionelle instruktører og gennemførte omgivelser, kan det naturligvis blive en dyrere affære med sådan en yogaferie. Af den årsag, vælger mange at søge hjælp til finansieringen af denne fantastiske rejse. Der er nemlig mulighed for at tage et forbrugslån uden sikkerhed, hvor der ikke stilles krav om pant i hverken fast ejendom eller biler. Det er altså helt frit, og kan hjælpe dig med på den næste eller første yogarejse.