Få mere tid til træning med Copy-Trading – Passiv indkomst

Få mere tid til træning med Copy-Trading – Passiv indkomst

Kunne du godt tænke dig at tjene passiv indkomst, og få mere tid til træningen og den sunde livsstil, så bør du læse mere her. Med Copy-Trading kan du nemlig få en passiv indkomst, og tjene på at investere, men uden at have nogen form for forstand på hvordan du investere dine penge i aktier, valuta eller lignende investeringer.

Men hvad er Copy-Trading? Ja, hvis du ikke ved hvad copy trading er, så er du ikke alene, for i Danmark er det ikke noget som er blevet særligt udbredt endnu, selvom det i andre lande som eksempelvis USA er blevet kæmpe stort, og som mange potentielt kan komme til at leve af, hvis de finder den rigtige strategi og den bedste trader som de kan kopiere.

Hvad er copy-trading?

Få mere tid til træning med Copy-Trading - Passiv indkomst

Copy-trading er ganske simpelt en måde, hvor du kopiere en traders investeringer. Hos de fleste platforme, så sker dette fuldstændig automatisk, så du ikke manuelt skal ind og investere, men blot lade din portefølje blive investeret hver gang din trader som du følger også investere. Når du copy trader efter en erfaren trader, så vil dine penge blive fordelt i samme % som traderens, så selvom du kun investere for 200 dollars, så vil du stadig godt kunne følge en erfaren eller professionel trader der måske investere for 500.000 dollars. Så vil din fordeling bare blive eksempelvis 25% aktier, 25% valuta, 50% index, præcist som den erfarne trader gør. Så derfor kan man godt komme igang med at copy-trade uden særligt mange penge, og i løbet af en periode, så vil man potentielt kunne tjene mange penge, som med renters rente kan ende med at blive rigtigt mange penge.

Hvor kan man copy trade henne?

Hvis du gerne vil copy trade, så findes der på nuværende tidspunkt ingen danske platforme som er begyndt at tilbyde det endnu. Vi har dog allerede mulighed for at se andres investeringer med shareville, men her kan man kun se de forskellige investors afkast og ikke følge disse investorers investeringer. Men copytrading hos eToro kan du få mulighed for at følge deres investorer, se deres investeringer, se deres tidligere afkast igennem de år de har investeret, og generelt få alle de nødvendige informationer som man som copy trader har behov for, for at komme igang med at finde den bedst mulige trader at kopiere.

Hvis du gerne vil copy trade, så bør du aldrig investere mere end du har råd til at tabe, selvom det kan virke lokkende. Hav en lang investerings strategi, start langsomt ud, og se istedet for din mindre investering vokse over tid, og derefter kan du vælge at investere mere, når du er begyndt at have styr på hvordan det hele fungere.

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal