Polterabend for mænd!

Polterabend for mænd!

En rigtig polterabend skal planlægges i god tid og give den kommende gom den ultimative ”sidste aften i frihed” sammen med sine bedste venner. En polterabend er en tradition og et vigtigt ritual forud for brylluppet, hvor både brud og gom møde med hhv. veninder og venner for at feste og fejre, man snart skal giftes – også selvom der forekommer mange drillerier om, at man nu er bundet og mister sin frihed til partneren. Men hvad er reglerne og hvordan skal man planlægge, når man gerne vil gøre dagen mindeværdig?

Her kommer en række do’s og don’ts, samt et par gode idéer til action på dagen.

Do:

Planlæg i god tid. Glem alt om at være ude i sidste øjeblik og måtte bevæge jer helt ned til plan d, e eller f. Jeres gode ven skal giftes, så vis respekt og få planlagt en god dag i den helt rette ånd.

Betal for gommen. Jep. Det kan godt være, det koster lidt penge, men en dag bliver det måske din tur? Uanset hvad, så sørg for, at der er dækket udgifter for brudgommen, så han ikke skal andet end fokusere på en herlig dag.

Tænk over selskabet. Det kan godt være, du synes Bjarke fra bodegaen er en herlig fyr, men hvis ikke brudgommen er enig, så lad Bjarke blive på bodegaen. Sørg for, selskabet tæller de mennesker, som gommen holder af og nyder selskabet fra.

Sørg for overraskelsesmomentet! Sørg for, at gommen ikke aner uråd forud for sin polterabend. Det gør dagen så meget mere intens og autentisk.

Don’t:

Ingen polterabend dagen før brylluppet! Det er ikke bare respektløst, det er direkte tarveligt. Hold polterabend en anden weekend end brylluppet.

Drillerier er okay, men vær ikke ondskabsfuld! Der findes desværre mange historier om polterabends, hvor gommen ikke har haft det sjovt, og vennerne har været dedicerede onde. Husk balancen mellem drillerier, udfordringer og det at være en dårlig ven.

Ingen kvinder! En polterabend er for gommen og hans gutter. Inviter ikke nogen kvinder med.

Drik ikke gommen under fra første stund. Alkohol er som regel en vigtig ingrediens på dagen, men husk nu lige, at det er bedst, hvis gommen rent faktisk husker dagen og har gode minder resten af livet. Gem den værste drukgalskab… til sidst på aftenen.

Hvad skal man lave?

Der findes mange gode muligheder hvad angår aktiviteter. Tænk på sumobrydning, human size bordfodbold, paintball, klatrevæg, lasertag, gokart og meget mere – se mere til sidstnævnte her.

Husk altid at planlægge i god tid. Det ender aldrig godt, hvis man improviserer hele dagen.

Husk desuden at indlægge tid til at få en pause, så I ikke banker afsted med 110 km/t fra morgen til midnat. Der skal være plads til at tale sammen, grine, nyde selskabet og ikke mindst få noget mad undervejs.

Go’ fest!

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal