Sådan spotter du en god frisør

Sådan spotter du en god frisør

Mange af os har den samme frisør i lange perioder af livet. Der er noget trygt og sikkert over at gå ind til den samme frisør og vide, man kan forvente en behagelig stemning og ikke mindst en flot ny frisure. Det er jo det, vi kommer for. Men når man ikke har en fast dygtig frisør, hvordan finder man så den rette? Vi har spurgt vore lokale damefrisør i Kolding om, hvordan man kan finde ud af, om den potentielle frisør er et godt match.

Råd og vejledning

Når man besøger en ny frisør, bør man med det samme lade bolden falde på deres banehalvdel. Test frisøren ved at bede om anbefalinger og spørge, hvad der kunne klæde dig. Bemærk om frisøren tager sig tid til at se på dit hår, se på din ansigtsform og prøve at vurdere dig som type. En god frisør er stolt af sit fag og vil til hver en tid forsøge at finde den helt rette løsning til hver enkelt kunde. Frisøren bør både være i stand til at rådgive om farver, form, længde og meget mere.

Hvad står på hylderne?

Når du træder ind i salonen, så se straks efter de produkter, der står på hylderne. Er disse ordentlige og økologiske, er du muligvis på rette vej. Mange frisører har muligvis nogle produkter, du ikke kender, da de finder produkter, der går i tråd med frisørens egen overbevisning. Derfor kan du støde på nogle helt fantastiske produkter, der kan udføre mirakler for dit hår – også selvom du måske ikke kender mærket. Ser du noget, der vækker din nysgerrighed? Så vær ikke bange for at spørge din frisør, hvorfor netop de produkter er at finde i salonen.

Kender du andre, der har været der?

Når de fleste af os vælger at gå ind ad døren til en ny frisørsalon, skyldes det ofte, at en bekendt har anbefalet os den. Du kan selvfølgelig spørge dine venner og bekendte om, hvorvidt de kender en god frisør. Sådan ender mange af os trods alt med at finde den helt rette tryllesaks og komme igen og igen efter det perfekte look.

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal