Scor de bedste forretningsaftaler når du er sund

Scor de bedste forretningsaftaler når du er sund

Der findes mange tips og tricks til at fremstå professionel i forretningssituationer. For eksempel så ved vi næsten alle at det hjælper meget, hvis man tager tøj på, som får en til at fremstå, som om man har styr på det, man laver. Læs med i dette blogindlæg og blive klogere på, hvad du kan gøre.

Et godt førstehåndsindtryk

I et tidligere blogindlæg skrev jeg om hvordan sunde A-mennesker tjener flere penge og har mere sex. Her forklarede jeg at A-mennesker tjener flere penge, fordi de er mere friske og typisk bedre veludhvilet. Selvom det også siger en lille smule om dit udseende, så spiller det dog meget mere ind. Vi kan sikkert alle relatere til det. Vi stoler langt mere på mennesker, der veloplagte, og  som ser ræspræsentable ud. Jeg siger ikke at du skal tjekke dit BMI inden hvert møde og derefter aflyse mødet, hvis dit BMI er steget, men det spiller helt sikkert ind når mennesker møder hinanden. Hvis du dog alligevel har lyst til at tjekke dit BMI efter nogle måneder effektiv træning, så kan du gøre det via min BMI-beregner: her.

Men det er selvfølgelig ikke nok

Lige meget hvor sund og repræsentabel du ser ud, så nytter det jo ikke noget hvis du ikke har styr på dine ting. Derfor er det vigtigt at du forbereder dig godt, inden du træder ind til selve mødet. Dårlige møder som ikke munder ud i en konkret aftale, kan blive rigtig dyre for dig og din virksomhed. Derfor er det meget vigtigt at du på forhånd laver en lille tjekliste eller en agenda, som hele tiden kan bære mødet frem mod målet. Selvom elektroniske enheder ofte er en del af et møde, så prøv at sluk dem. Selvom du egentlig har de bedste intentioner, så kan det være meget svært at ignorere din telefon hvis du pludselig kan mærke, at den vibrere i din lomme. Det er simpelthen nemmere at slukke den eller lade den ligge inde på dit kontor. Således elimineres mange mulige distraktioner. 

Selve mødet

Når du så endelig kommer til selve mødet, kan du overveje LeoCalls salgs-CRM system – dette salgs-CRM system er essentielt til mange forskellige ting såsom telemarketing og fundrasing. Det er også brugbart i forhold til måden hvorpå potentielle kunder bliver booket – altså mødebooking. Med dette system kan dine salgsaktiviteter blive boostet, så du kan score endnu bedre forretningsaftaler.

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal