Se træningsvideoer på Netflix fra USA med VPN

Vidste du godt at du kun kan se under halvdelen af alt det indhold der findes på Netflix? Og vidste du godt at der er langt flere træningsvideoer og fitness videoer på Netflix end dem du kan se her hjemme i Danmark? Hvis du gerne vil se hvordan du kan komme i gang med at se Netflix med VPN så skal du læse videre, hvor vi også fortæller hvad VPN er og hvorfor du ellers bør bruge det.

Hvad er VPN?

VPN er en tjeneste som reelt set hedder Virtuel private Network, og som mange bruger for at forbedre deres sikkerhed på internettet og for at sikre at de kan forblive fuldstændig anonym på internettet. Når man bruger en VPN tjeneste så logger du på internettet som du er vant til, men derefter så bliver alt din online aktivitet kørt igennem din VPN tjenestes servere, så det ligner at det er dine egne servere og derfor tror de forskellige hjemmesider at du befinder dig i udlandet, eller på en anden adresse end du reelt set gør. Dette gør det svært at finde ud af hvem du er og hvor du befinder dig.

Hvorfor bruge VPN?

Hvis du syntes at det kunne være rart at se alle film på Netflix og ikke kun dem som er i Danmark, så bør du bruge VPN. Du kan eksempelvis se den bedste VPN her hvor du vi komme til en stor test af VPN tjenester som eksempelvis kan bruges til at streame Netlix fra USA. Det er smart fordi så kan du låse op for de geografiske blokeringer, og se alle de træningsvideoer du gerne vil fra Netflix.

Hvad koster VPN?

VPN koster ikke særligt meget og du kan få den bedste VPN til 19 kroner om måneden. Så det er altså billigt at være sikker og anonym på internettet.

Kilde: VPN-Zone.dk

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal