Sunde A-mennesker tjener flere penge og har mere sex

Var du klar over at de sunde A-mennesker træffer flere kloge beslutninger og tjener flere penge. Det viser en undersøgelse som også fortæller at disse a-mennesker faktisk kan tjene op imod 25.000 kroner mere om året, bare fordi de er A-mennesker. Men hvordan kan det endeligt være, og hvad kan du gøre for at opnå det samme som a-menneskerne?

Hvorfor har A-mennesker mere sex?

‘Det er der en simpel grund til. A-mennesker har nemlig mere overskud og derfor kan de ofte også starte dagen ud med at have lyst til sex. og når man alligevel ligger i sengen med sin partner, så er det let at gå igang med selve elskoven og på den måde får de mere sex. Derudover så får de også motion af sex, og da A-mennesker er sundere og får mere motion, så passer det fint ind i ligningen. De vil også gerne lave motion og afbrænde flere kalorier, og eftersom du afbrænder mange kalorier af under sex så er hjælper det dem også med dette.

Hvorfor tjener A-mennesker flere penge?

Det er der en god grund til. Ofte så er A-mennesker nemlig mere friske og ofte også veludhvilet hvilket gør at de bedre kan træffe bedre beslutninger hele dagen i modsætning til B-Mennesker som ofte er mere dvaskede og ikke så friske. Det betyder også at A-mennesker søger mere viden om at tjene flere penge, da de også har flere vågne timer i døgnet hvor de er friske til at gøre det i. Det giver fremragende mening, men er naturligvis ikke rart for B-menneskerne at høre. Men hvad kan du gøre for at tjene flere penge selv? Eller besøg pengeskole.dk og se lette måder at tjen penge på.

Begynd at investere

Det er ganske simpelt. Du behøver ikke at stå tidligt op for at begynde at investere dine penge, men fordi du er længere oppe om aftenen, så vil du også have tid til at undersøge hvad du kan investere i. Der er jo nye måder at investere hele tiden, som eksempelvis at tjene penge på at låne dine penge ud til andre som du kan med crowdlending hos Mintos hvor du låner dine penge ud til andre imod at få rentebetalinger tilbage. Læs op på hvad du kan investere i på nettet og se om der ikke nogle muligheder derude som er relativt simple at gå i gang med.

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal