Er din iPhone gået i stykker under træning? Lav den selv

 

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en iPhone er en meget skrøbelig enhed. Der er mange sammenhænge, hvor du kan ende med at ødelægge din iPhone – og derfor er det bestemt også noget, du sagtens kan ende med at gøre under din træning, hvis du f.eks. kommer til at tabe den ned på et løbebånd eller hvis du kommer til at støde en vægtskive mod skærmen, så den flækker. Der skal ikke meget til at ødelægge en sådan skærm, og hvis du allerede står i en sådan situation, at du er kommet til at ødelægge din iPhone under træning, så er du nok godt klar over det. Hvad du ikke er klar over er, at du faktisk – med stor sandsynlighed – vil kunne reparere den selv!

squash-793062_1280

Hvad kræver det at reparere den selv?

Hvis du gerne vil reparere din iPhone på egen hånd, så er det naturligvis nødvendigt for dig at investere i en række reservedele såvel som det udstyr og værktøj, der skal bruges for at klare den respektive reparation. Det er dog meget vigtigt at understrege, at hvis du ikke har teknisk snilde, så er det meget vigtigt, at du giver dig god tid til at finde ud af, hvordan det hele skal foregå, hvilke reservedele, du skal bruge til at reparere den og hvilket udstyr og værktøj, der er påkrævet. Hvis du ender med at investere i nogle reservedele eller noget værktøj, som du ikke skal bruge til din reparation, så kommer du ikke langt – derfor skal du give dig god tid og dobbelttjekke, at det rent faktisk er de rette produkter, du er i gang med at købe.

Reservedelen er forskellige fra version til version

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er forskel på iPhone 6 reservedele og iPhone 5 reservedele, så derfor er det også meget vigtigt, at du sikrer dig, at du investerer i de helt rette reservedele, der rent faktisk passer til den version af iPhone, som du har. Hvis du ender med at få købt nogle reservedele, der passer til en iPhone 5 i stedet for en iPhone 6, så kan du enten ikke bruge dem til noget eller du kan ende med at beskadige din telefon endnu mere. Det er dog oftest gjort meget tydeligt hvilke versioner, som de respektive reservedele kan bruges til, så derfor bør det heller ikke være noget problem at få købt de helt rette reservedele til din telefon, så du kan reparere den.

Find en videoguide på YouTube

Hvis du har bestemt dig for at reparere din iPhone på egen hånd, så er det nemmeste at finde en video på YouTube, hvor du får en gennemgang af hele den reparation. Der findes mange af sådanne videoer, så uanset hvilken reparation, du står overfor, så kan du med garanti også finde en video, der kan finde en video, der viser, hvordan du skal klare din reparation. Det er dog vigtigt, at du sørger for at finde en video, der er af god kvalitet og hvor reparationen udføres af en professionel – så er du på den sikre side.