FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Start her med FitOne.dk

Start her med FitOne.dk

Hej og velkommen, tusind tak fordi du er her. På denne blog vil jeg vise dig en masse tips & tricks til alt fra træning til ernæring. Hvorfor er du her? Ja, sikkert fordi du vil have en bedre livsstil og flottere krop. Og du er kommet til det rigtige sted. Hvad kan du forvente dig af denne blog? En masse viden om ernæring og træning.

Hvem er jeg?

Mit navn er Christian Rasmussen og jeg er manden bag FitOne.dk – jeg har vejet lidt for meget gennem et stykke tid, og tænkte nu skulle det være slut. Derfor lagde jeg mine spisevaner om og startede med at træne. Hvad har jeg så fået ud af det? Jahh, større selvtillid, sundere, mindre syg, mere trænet krop, bedre holding, gladere. Bare for at nævne nogle af de ting der er sker. Det skal lige siges jeg er et helt almindeligt menneske, ligesom dig. Jeg er hverken selvudnævnt ernæringsekspert eller fitnessinstruktør. Jeg lærer imens jeg prøver mig frem i denne fitnessjungle, og de bedste råd giver jeg videre til dig 🙂

Hvad kan du forvente? Fuldstændigt det samme som jeg har oplevet. Jeg er sikker på hvis du følger mine råd, kan du tabe jeg / blive mere veltrænet / få en sundere krop & livsstil.

På denne blog kan du se / læse om følgende:

  • Træning / styrketræning – Hjemme / træningscenter.
  • Ernæring – Opskrifter med videre.
  • Hurtigt vægttab – Jeg tabte 9 kilo på mindre end 2 måneder.
  • Kalorietabeller.

 

Jeg værdsætter dig!

Jeg er både her som guide og som ven. Jeg vil meget gerne høre dine historier. Jeg vil gerne vide, hvordan jeg kan hjælpe dig eller hvad jeg kan gøre bedre. FitOne.dk skal være en oplevelse både for dig og mig, og være et sted hvor forskellig erfaring mødes. På den måde kan vi alle lære mere og blive sundere / stærkere sammen. Jeg gør mit bedste for at besvare e-mails, og jeg behandler alle ens. Jeg er ikke speciel, bare en almindelig fyr der nyder at lave hvad jeg gør, og håber du vil læse med.

De bedste hilsner

Christian Rasmussen