Start her med FitOne.dk

Hej og velkommen, tusind tak fordi du er her. På denne blog vil jeg vise dig en masse tips & tricks til alt fra træning til ernæring. Hvorfor er du her? Ja, sikkert fordi du vil have en bedre livsstil og flottere krop. Og du er kommet til det rigtige sted. Hvad kan du forvente dig af denne blog? En masse viden om ernæring og træning.

Hvem er jeg?

Mit navn er Christian Rasmussen og jeg er manden bag FitOne.dk – jeg har vejet lidt for meget gennem et stykke tid, og tænkte nu skulle det være slut. Derfor lagde jeg mine spisevaner om og startede med at træne. Hvad har jeg så fået ud af det? Jahh, større selvtillid, sundere, mindre syg, mere trænet krop, bedre holding, gladere. Bare for at nævne nogle af de ting der er sker. Det skal lige siges jeg er et helt almindeligt menneske, ligesom dig. Jeg er hverken selvudnævnt ernæringsekspert eller fitnessinstruktør. Jeg lærer imens jeg prøver mig frem i denne fitnessjungle, og de bedste råd giver jeg videre til dig 🙂

Hvad kan du forvente? Fuldstændigt det samme som jeg har oplevet. Jeg er sikker på hvis du følger mine råd, kan du tabe jeg / blive mere veltrænet / få en sundere krop & livsstil.

På denne blog kan du se / læse om følgende:

 • Træning / styrketræning – Hjemme / træningscenter.
 • Ernæring – Opskrifter med videre.
 • Hurtigt vægttab – Jeg tabte 9 kilo på mindre end 2 måneder.
 • Kalorietabeller.

 

Jeg værdsætter dig!

Jeg er både her som guide og som ven. Jeg vil meget gerne høre dine historier. Jeg vil gerne vide, hvordan jeg kan hjælpe dig eller hvad jeg kan gøre bedre. FitOne.dk skal være en oplevelse både for dig og mig, og være et sted hvor forskellig erfaring mødes. På den måde kan vi alle lære mere og blive sundere / stærkere sammen. Jeg gør mit bedste for at besvare e-mails, og jeg behandler alle ens. Jeg er ikke speciel, bare en almindelig fyr der nyder at lave hvad jeg gør, og håber du vil læse med.

De bedste hilsner

Christian Rasmussen

 

 

2 Comments on “Start her med FitOne.dk

 1. Hej Christian. Det var lidt tilfældigt at jeg faldt over din hj side. Men hold da op jeg blev positivt overrasket. Den lignede noget jeg selv drømmer om at lave. Jeg vejer pt lidt for meget, samtidig med at jeg er uddannet fitnessinstruktør, spinninginstruktør, bodypumpinstruktør, har coachet slankehold, og er løbecoach. Hmm så skulle man jo mene at jeg selvfølgelig står knivskarp og snor lige. NOT. Jeg har brug for opbakning lige som alle andre, og en at sparre med i en travl dagligdag med familie, job osv. Jeg syntes umiddelbart ikke at jeg kan se at der er så mange der har skrevet på din side, er det mig der ikke ser efter, eller er det fordi din side ikke er så gammel. ? Skriv gerne en mail til mig, det kunne jo være at vi kunne drage fælles erfaringer, eller supplere hinanden på en eller anden måde. Tak for en nem overskuelig og fed hj side. Mvh Kim Erling.

  • Hej Kim

   Tusind tak for dine rosende ord.
   Jeg har sendt dig en email 🙂

   De bedste hilsner
   Christian – FitOne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*