Træningsprogram Vægttab

Træningsprogram vægttab. Lad mig lige slå noget fast! Man kan ikke træne sin mave flad eller kun træne mavefedtet væk. Når du træner hjælper alle øvelser på din krop, men du kan desværre ikke bestemmer hvor på kroppen fedtet der forbrændes skal tages fra. Eksempelvis hvis du laver mange mavebøjninger er det ikke ensbetydende med du slipper af med topmaven / mavefedtet. Vigtigst er at du gør noget og laver noget, når du f. eks. træner ben hjælper det hele din krop, ikke kun dine ben. Træner du meget mave, vil din mave blive mere fast og mavemusklerne vil bedre kunne ses, men din fedtprocent på maven vil ikke falde ligemeget som hvis du ændre dine kostvaner.

Det er vigtigere du spiser kulhydratfattig og sund kost, end at du træner, når du vil tabe dig.

Hvis du styrketræner eller laver fitness vil det  hjælpe med til at forbrænde fedtet på din krop. Og det vil give dig en fastere krop, fordi dine muskler er mere spændte og vokser.

Mange gentagelser har en god virkning på konditionen.

Jeg har sammensat et træningsprogram som kan følges og varieres afhængigt af dit temperament. Da jeg ville tabe mig startede jeg med at løbe for at få min puls op i løbet af dagen og for at få en bedre kondition på længere sigt. Jeg styrketrænede ikke de første måneder af mit vægttabsforløb, jeg løb omkring 2-3 gange om ugen. Som jeg har nævnt flere gange her på siden, så er styrketræning også godt for forbrændingen, da ens forbrænding forsætter efter endt træning, hvorimod ved konditionstræning stopper den umiddelbart efter endt træning. Jeg ville bare gerne have en semi-god grundform inden jeg startede i fitnesscenter.

Gode ting at gøre hvis du ønsker vægttab:

  • Løbeture.
  • Cykelture.
  • Styrketræning med mange reparationer.

 


Download mit 30 dages træningsprogram vægttab (Med billeder af alle øvelser) – Helt gratis:

 
 


 

 

 

Siden bliver snart opdateret! Jeg arbejder i døgndrift for at nå det hele 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*