Star shower – Belysning i haven

Du har måske hørt om den, eller set den i tv reklamer. Star shower er kommet til Danmark, og det giver en ny dimension til julebelysningen. Med star shower kan du nemt og enkelt sætte julebelysning på dit hus facade, uden at skulle rode med ledninger. De traditionelle lyskæder er da flotte, men det tager virkelig lang tid at gøre klart hver jul. Først skal ledningerne rodes ud af kassen, som de har ligget i et år. Måske er de snavsende fra sidste år, og måske er der nogle af pærerne som ikke virker mere. De skal naturligvis også skriftes inden lyskæderne kan hænges op på huset.

Ja faktisk er det hele en ret langsommelig, og kedelig proces, inden du kan nyde det flotte som lys giver i vintermånederne. Men det er slut nu med star shower. Det kan ikke være mere enkelt og nemt at at få hyggebelysning på huset. Du tager den bare op ad pakken, sætter strøm til, og projekterer den op på den facade du ønsker skal være oplyst.

Husk at du også kan bruge star shower på andre tidspunkter af året. Nu hvor det er så enkelt, og nemt at sætte op, kan du jo bruge den til en sommerfest der slutter sent på natten, eller eksempelvis indendørs til en 90’er fest hvor der skal være sjovt lys i rummet.

Vigtige funktioner:

  • Vandtæt.
  • Tåler det danske klima.
  • Ingen pærer som skal skriftes.
  • Ingen rodebunke af ledninger.
  • Ingen snavsende ledninger.
  • Kan sættes på forskellige programmer.

Star shower er lys på din måde

Det er utrolig smart med en star shower, og du bestemmer helt selv hvordan den skal bruges. Eller hvordan den skal lyse. Der er endvidere kommet en ny model som hedder motion, og den kan som navnet ligger op til dreje. Du kan få forskellige mønstre og farver der løber hen over facaden på huset, og giver endnu mere liv på vinteraftener. Du kan på følgende link se en masse videoer om hvordan den virker, og hvor du kan købe den billigst på nettet fra danske webshops. Skal du have en nem jul i år, hvad angår jule belysningen, så skal du vælge en star shower eller star shower motion, det kommer du ikke til at fortryde. Jeg håber du bliver glad for tippet, og rigtig god jul.