Studenterkørsel med Tingtved Transport

Dette indlæg omhandler ikke på den måde fitness, i en traditionel forstand. Jeg har nemlig nogle gode venner, som kører studenterkørsel på hele Sjælland. Derfor jeg gerne lige slå et lille slag for dem, og så du har mulighed for at se deres firma inden du /I eventuelt finder studenterkørsel andre steder 🙂

Firmaet hedder Tingtved Transport, og har til hverdag huse i Holbæk på Sjælland. Her har de 7 forskellige studentervogne, som alle er af mærket Iveco militær lastbil. Disse lastbiler er endvidere blevet brugt af det danske militær, og har været på missioner og opgaver rundt om i hele verden. Det er ret sejt synes jeg. Efterfølgende er de så blevet ombygget meget, så de opfylder de krav som skal overholdes i forhold til persontransport i Danmark. Det vil altså sige at de har fået jernsider og der er endvidere installeret sæder i hele studentervognen, så folk naturligvis kan sidde ned på turen. På det følgende billede kan du se hvordan en af de studentervogne de har ser ud.

studenterkørsel
studenterkørsel

Jeg synes de er utrolig flotte, og jeg ville ønske vi havde kørt i sådan en dengang jeg blev student. Vi kørte i en almindelig lastbil, som var rigtig god, men ikke så vild som disse studentervogne. Husk at hvis du skal ud og køre studenterkørsel. Ja så er der lige nogle ting du / I bør klare og overveje:

  • Få lavet en skriftlig kontrakt på studenterkørslen.
  • Hvad er inkluderet i prisen? Er der rengøring efter turen, er der 1 times oppyntning, og kan I eventuelt få mere køretid mv.
  • Husk at være ude i god tid, for der er mange som skal bruge studenterkørsel. Start med at find studenterkørsel når skoleåret starter. Der er en del som finder studentervogne flere år i forvejen.
  • Husk at tjekke om studenterkørsel firmaet, og vognmanden har forsikringer og førerbevis i orden.
  • Hvem af jer laver en playliste eller husker musik på telefonen.
  • Er der installeret kontrolapparat / fartskrive i studentervognen, som er lovkrav nu.
  • Har firmaet backup studentervogn, hvis den første går i stykker på vejen.
  • Det er vigtigt når I så er på studentervognen og turen, at I også drikker vand. Ikke kun øl og sprut 🙂 Og spis noget gennem hele dagen.
  • Derudover skal I naturligvis, passe på hinanden og andre. God vind og studenterkørsel.

Jeg har egentlig ikke så meget mere at sige i dette indlæg. Husk de råd der står her ovenover, og rigtig god studentertur. Og skal du selv bruge studenterkørsel her til sommer, eller næste, så tag lige et kig på disse studentervogne hos mine gode venner fra Tingtved Transport i Holbæk.