4 typer træningsudstyr der holder dig i gang henover sommeren

4 typer træningsudstyr der holder dig i gang henover sommeren

Løbearmbånd – start med basics

Når det kommer til træningsudstyr, er det efterhånden smartphonen der er det vigtigste udstyr for mange der træner – uanset sportsgren. Og det er ikke svært at se hvorfor. Med alle mulige apps, både de indbyggede og dem der kan hentes, er mulighederne og brugbarheden af en smartphone til træning enorm. Den kan tage tid, måle din rute, give dig statistik over din udvikling, spille musik og så videre. Alt i alt et utroligt all-round udstyr.

For at få det meste ud af din smartphone under træning, kan det dog give god mening at erhverve sig et løbearmbånd. Løbearmbåndet gør det nemt at tage smartphonen med til træning, og aktivt bruge den undervejs uanset sportsgren. Siddende på armen er den sjældent i vejen, og beskytter desuden telefonen mod vid og vejr. iArmbånd er et godt eksempel på dette. Det er nemt at bruge og beskytter telefonen godt. Armbåndet kommer desuden med en smart lille lomme til en nøgle eller to.

Pop-up fodboldmål – perfekt til hjemme-ferie

Sommeren står for døren, og mange planlægger, grundet Covid-19, en sommerferie i Danmark. Dette kan involvere sommerhustur, eller en tur i camping, eller blot at blive hjemme og tage ud i landet derfra. I en sådan sommer er der masser af mulighed for at kombinere træning og afslapning, og holde dig i form på en sjov måde.

En oplagt måde at gøre dette på, er med en god omgang fodbold. Med et par pop-up fod-boldmål og en bold, er dette så let som ingenting. Målene klappes nemt sammen, og kan dermed transporteres hvor som helst det skulle være, både i tog, på cykel eller i bil. Når du kommer frem, er det bare at ”poppe” dem op, sætte pløkker i og så er du klar til at godt slag fodbold med venner og familie, uanset hvor du er.

Cykeltaske – opgrader din cykeltur

En anden god træningsform til hjemme-ferien er cykling. Cykling er en fantastisk måde at komme ud i naturen og få en masse gode oplevelser på. Det er en sportsgren der ikke belaster kroppen så meget, og dermed giver få skader. Desuden kan det gøres socialt, men stadig forsvarligt i forhold til distance, og kan desuden udføres af folk i de fleste aldre.

En god opgradering til dit cykel-setup er en cykeltaske. Cykeltasken kan omdanne din smartphone til en cykelcomputer, og gøre at du kan få mere ud af cykelture. Tasken monteres lige bag styret. I den er der et rum til lappegrej og andre nødvendige småting. I låget sidder din smartphone så, sikret bag gennemsigtigt plast, så du ser og kan bruge skærmen, men den samtidig selv er skærmet for vind og vejr.

Foam Roller BTK – bedre opvarmning og udstrækning

Træning er vigtigt for at holde dig i gang, men både opvarmning og udstrækning er også utroligt vigtige. De påvirker direkte din præstation og kan være helt centrale for at forbedre dine resultater. Desuden er de utroligt centrale når det kommer til at undgå skader. Ligesom din træning kan forbedres af det rette sport og fitnessudstyr, ligeså kan din opvarmning og din udstrækning forbedres af godt udstyr.

Et stykke træningsudstyr der virkelig kan hjælpe dig med begge disse ting, er en udstræknings-rulle som Foam Roller BTK. Foam Rolleren kan bruges til en række opvarmnings- og udstrækningsøvelser. Disse øvelser bliver sjovere og mere behagelige end normalt, og du kan variere din opvarmning og udstrækning en stor del. Rillerne på siden giver desuden en let form for massage til de muskler den bruges på, hvilket sætte bedre gang i cirkulationen. Alt i alt en super udvidelse af dit træningsudstyr i hjemmet.