Billig nem aftensmad – 5 gode tips til sunde hovedretter

Billig nem aftensmad – 5 gode tips til sunde hovedretter

Billig nem aftensmad er noget langt de fleste godt kan lide. I en travl hverdag så er de lette og billige opskrifter helt perfekte for mange, og især hvis det er sunde hovedretter. Her er 5 gode tips.

Der er massere af muligheder for at lave billig nem aftensmad, og derfor er der det også nogle gange svært at finde de retter som er både nemme, billige og samtidigt sunde. Det betyder også at det kan være svært at finde noget som passer lige præcist til den slags mad du kan lide, som også er sunde.

Vi har derfor lavet 5 gode tips til at finde sunde hovedretter til aftensmad. Du kan også finde billig nem aftensmad her.

Så få ingredienser som muligt

Når man skal lave billig nem aftensmad, så er det altid en god ide at finde mad som har meget få ingredienser, da det oftest også betyder at man skal bruge mindre penge på maden.

Skær ned på kulhydraterne i retterne

Hvis du gerne vil tabe dig, så er det altid en fordel at sørge for at skære ned på kulhydraterne i de retter der laves. Så hvis du har fundet en lækker opskrift, så kan du med fordel sørge for at lave den med lidt mindre kulhydrater i form af kartofler og pasta som eksempel, og så bare lave mere salat i stedet for. Du kan lede efter spisesteder i aalborg på dinnerlust.dk her hvor du kan jagte nogle af de restauranter med retter uden alt for mange kalorier.

Spis mere salat

Få så meget salat som muligt, da salat mætter og giver en masse gode fibre til din mad. På den måde kan du sikre at din mave arbejder optimalt, og derved også fordøjer maden bedst muligt. Du bliver også mæt i længere tid når du spiser en stor mængde salat fordi di mave kan arbejde i længere tid

Tilføj sundt fedt

Sørg altid for at få sundt fedt i din aftensmad til hovedretterne. Det er vigtigt at få en masse sundt fedt når man gerne vil tabe sig, så jo mere fedt man indtager jo mere fedt kan man afbrænde.