Derfor skal du vælge en tryklåsprotese

Derfor skal du vælge en tryklåsprotese

Mangler du dine tænder? Eller er du træt af at bruge en helprotese? Så kan det være, at du skulle se i retningen af en tryklåsprotese. Lad os se lidt på, hvilke fordele, der er ved en tryklåsprotese.

Hvis du har noget en alder, hvor du mangler dine tænder, har været ude for en ulykke eller på anden måde står i den situation, vor du har mistet dine tænder helt eller delvist, så kan det være en god idé at se nærmere på en tryklåsprotese. Det kan også være, at du allerede bruger en protese, men er træt af proteser, der fylder ganen med akryl eller måske er du hele tiden nervøs for at protesen falder ud. Der kan nemlig være flere fordele ved en tryklåsprotese. Lad os se nærmere på fænomenet her.

En tryklåsprotese eller klikprotese, som den også kaldes, sidder fast i gummerne. Derfor er det den protese, der minder allermest om dine egne naturlige tænder. Og når du benytter en tryklåsprotese, så er der faktisk ingen begrænsninger for, hvad du må spise.

Derfor skal du vælge en tryklåsprotese

Da en tryklåsprotese sidder fast i gummerne, er den optimal for dig, som ikke ønsker, at din hverdag er præget af at bruge en protese. Protesen går nemlig ind og erstatter få eller alle tænder ved hjælp af et implantat. På den måde vil dine tænder føles som helt almindelige og sunde tænder. De sidder nemlig lige så godt fast, som dit naturlige tandsæt. En tryklåsprotese er specielt god, hvis dine gummer i undermunden er meget flade. Det skyldes, at flade gummer gør, at en almindelig protese kan have svært ved at sidde ordentlig fast – og derved kan falde ud på de mest uheldige tidspunkter. Du vil også slippe for at have en protese i ganen.