FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Gå sommeren i møde med en krop du er glad for!

Gå sommeren i møde med en krop du er glad for!

Hvis du er blevet træt af at se et ikke tilfredsstillende tal, når du kigger ned på badevægten, så er det på tide at gøre noget ved det.

Vi har samlet en række tips, som kan hjælpe dig med det optimale vægttab.

Hvad skal der til?

Det kræver et større arbejde at tabe de ekstra kilo. Det er nemlig noget, som der kræver dedikation, hårdt arbejde samt en omlægning af din livsstil.

Skil dig af med de unødvendige dårlige vaner

Hvis du til hverdag har en del dårlige vaner, så burde du i høj grad overveje, hvad du skal gøre med dem.

Den klassiske er fredagsslikket. Det er aldrig en god ide med usund sukker, hvis du er i gang med at tabe dig.

Det første trin hertil er, at du skal skille dig af med alt, der hedder slik og sodavand. Slik og sodavand er den typiske synd, som folk falder i, når de skal tabe sig. Det kræver dog, at du kommer af med så mange dårlige vaner som muligt. Hertil skal alle de dårlige vaner udskiftes med bedre og nye vaner.

Et andet eksempel som du måske kan nikke genkende til, er din brug af bil eller offentlig transport.

Hvis det kan lade sig gøre, så er det bedst du så vidt muligt stopper brugen af de to transportmidler hvis du skal inden for 7 km. I stedet for bus og bil, så burde du vænne dig til at gå og tage cyklen. Ikke nok med at du sparer tid i myldretiden, så øger du også i høj grad din forbrænding.

Husk kosten

Hvis du har sat dig for at ændre din livsstil, og få en krop du er gladere for, så kræver det mere end blot at skille dig af med dine dårlige vaner. Det kræver nemlig også, at du får omlagt din kost.

Når du omlægger din kost, så vil du kunne se resultater på både din træning og på badevægten.

Den bedste metode til at få den rette kost, er med en personlig træner. En personlig træner vil kunne skræddersy en kostplan som er tilpasset til lige præcis din krop.

Med en skræddersyet kostplan, så er det næsten uundgåeligt, at du får flotte resultater.

Ved siden af maden du skal indtage, så er det også vigtigt, at du får de nødvendige vitaminer. Det kræver bl.a. Omega 3, Calcium og D Vitaminer. Alle de nødvendige produkter kan købes hos Helsebixen.dk.

Hvis du følger de to trin, samt kombinere dem med regelmæssig træning, så vil du se kæmpe forandringer.

Du vil i løbet af kort tid finde en mere tilfredsstillende vægt på vægten, hertil vil du kunne shoppe tøj i en størrelse eller to mindre. Dit nye tøj finder du hos Online-mode.dk.

Men det kræver også du får trænet.

Træning

Når du er kommet ind i en god mad rutine, så er det vigtigt, at du kombinerer det med en fast træningsrutine som vil gavne dig.

Som start vil det ikke kræve mere end 2-3 dags træning om ugen. Hertil tager en træning nede i det lokale fitnesscenter ikke meget mere end 1 maks. 2 timer, hvilket alle burde kunne presse ind i skemaet.

Hvis du er helt ny i forhold til træningen, så vil din personlige træner også kunne lave et træningsskema for dig. Her vil du kunne blive sat i gang og få hjælp indtil du selv kan klare resten.