Hvad er Bodypump og hvorfor skal du prøve det?

Hvad er Bodypump og hvorfor skal du prøve det?

Hvad er Bodypump og hvorfor skal du prøve det?

Rigtig mange danskere er hoppet med på fitnessbølgen. Der er rigtig mange forskellige måder at træne på. Hvis man ikke er så vild med at træne selv, bør man overveje at gå på hold. Det kan for mange være lidt mere motiverende end at stå selv med maskinerne. For eksempel kan man gå på holdet, som kaldes for BodyPump.

Bodypump er faktisk en af verdens mest kendte koncepter indenfor fitnessverden. Det eneste man skal bruge til denne type træning, er en vægtstang og vægtskiver. Selve træningen er af høj intensitet. Samtidig er der gode og motiverende trænere, som med garanti vil få den gode stemning i top.

 

Sådan fungerer BodyPump

Til en BodyPump time skal man bruge vægtstang, samt vægtskiver. Formålet med denne slags træning er at få kombineret styrketræning med høj puls. Dette kan være med til at give en stærk og tonet krop. Instruktørerne i timen sætter en time sammen, sådan at man får trænet alle dele i hele kroppen. Øvelserne bliver lavet med mange gentagelser og lav vægt.

 

Det er anderledes end den traditionelle styrketræning. Dette gør, at alle kan være med til BodyPump. Hele træningen laves til god og høj musik. Det kan oftest altid være med til at øge motivationen under sin træning. Det kan også være meget motiverende at træne sammen med mange andre, mens en træner kan få råbt lidt højt og holdt gejsten oppe.

 

Prøv BodyPump i dag

Der er mange gode grunde til at få prøvet BodyPump af. Det er især oplagt til begyndere indenfor fitness- og styrketræningsverden. Hvis man derudover gerne vil møde nye mennesker, og lave noget sjovt, er det meget oplagt at vælge holdtræning. De fleste store fitnesscentre tilbyder mange hold, så som BodyPump. Man finder også mange andre.