Hvem har gavn af en personlig træner?

Mange tror fejlagtigt, at personlig træning kun er noget for mænd med allerede store muskler. Det er langt fra sandheden – og måske er personlig træning lige hvad du har brug for, for at nå dine mål. 

Hvis du synes at det kan være grænseoverskridende at kaste dig ud i nye øvelser, så er du ikke den eneste. Rigtig mange afholder sig nemlig fra at udvikle deres træning, af netop denne årsag. 

Måske du synes det er grænseoverskridende at bevæge dig ud i området med frivægte eller at træde ind i et fitnesscenter i det hele taget. 

Det kan også være du har brug for inspiration til nye øvelser eller input til hvordan du kan tage din træning til næste niveau. 

Her kan en personlig træner være et rigtig vigtigt redskab. 

Få selvtillid i øvelserne 

En vigtig forudsætning for en “god” træning, er at have nok selvtillid i de øvelser, man begiver sig ud i. 

Når du trygt kan stole på dine evner, kan du nemlig koncentrere dig om at udføre øvelserne med effektivt teknik og presse dig selv. 

En større selvtillid omkring din træning kan også være gavnlig til fortsat at udvikle dit træningsprogram, da tilliden til dine egne evner, kan være nøglen til at bevæge dig frit og udforske nye træningsformer og -øvelser. 

På den måde kan du blive ved med at udvikle din træning, i takt med at du selv udvikler din form. 

Få mest muligt ud af din træning 

Mange har svært ved at skabe en god træningsrutine og ofte er det ikke let at inkorporere træning i en travl hverdag. Derfor skal du også have mest muligt ud af de træninger, du rent faktisk udfører. 

Her er valget af øvelser, teknikken de udføres med og din vedholdenhed afgørende. Med den rette vejledning kan du derfor justere din træning til at være mere effektiv, uden at du nødvendigvis skal træne meget mere.

En personlig træner, kan med udgangspunkt i dit liv og dine behov, desuden tilrettelægge et forløb, som er realistisk og samtidig skaber resultater. 

Du vil blive overrasket over, hvor meget du allerede kan med teknik og vejledning tilpasset dig. 

Du kan læse mere om personlig træning hos Maxer.dk.