FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Fitness > Motioner i fritiden og hav mere overskud på arbejdet

Motioner i fritiden og hav mere overskud på arbejdet

Man kan somme tider opleve, at man på arbejdet bliver træt, døsig og ikke rigtigt kan motivere sig til at arbejde hårdt og effektivt, og her er der flere forskellige ting, man kan gøre for at undgå sådanne perioder i løbet af en arbejdsdag. Man kan eksempelvis vælge at røre sig i sin fritid, hvilket kunne være om morgenen, hvorved man ved mødetid er mere frisk og klar i hovedet. Motion om eftermiddagen efter arbejde kan også være godt for den næste arbejdsdag, mens det ligeledes kan give en aften med mere overskud og lyst til at lave forskellige ting.

Motioner på forskellige måder og hold gejsten oppe

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan motionere, og det kunne eksempelvis være ved at løbe en tur, cykle en tur eller gå en tur ude i naturen, hvor man kan få noget frisk luft til kroppen. Det er først og fremmest meget sundt, mens det også har en ganske opfriskende effekt, når man får frisk luft gennem lungerne. Det kan man både gøre alene eller sammen med andre, og det kan være sundt at gøre det med andre, da man herved også får plejet sine sociale relationer. Her behøver der nødvendigvis ikke at være tale om løbeture, gåture eller cykelture, da man også kan spille badminton, tennis, fodbold, håndbold eller lignende med venner, kollegaer og andre bekendte, hvor man i den grad også får sig rørt, mens man også er social, hvilket også er ganske sundt for psyken.

Tag cyklen på arbejde og være mere udhvilet ved mødetid

En anden lille finte, man kan lave for at være mere frisk på arbejdet, er at cykle eller gå på arbejde, hvis man har muligheden for det. Når man kommer på gåben eller på cykel på arbejde, har man allerede fra morgenstunden fået en hel del frisk luft, hvilket har en opfriskende effekt på resten af dagen. Herudover har man også allerede fra morgenen af fået sig rørt og forbrændt nogle kalorier, hvilket i høj grad skærper koncentrationsevnen i løbet af hele dagen.

Men en cykel kan være dyr at investere i, og derfor har du måske behov for at tage et lån for at komme godt i gang med at motionere. Og der findes et stort udvalg af forskellige lån, hvorfor det kan være svært at beslutte sig for, hvilket man skal vælge. Heldigvis har du her mulighed for at benytte dig af en låneberegner.