Sådan kan ud købe Bitcoin – 4 gode tips

Sådan kan ud købe Bitcoin – 4 gode tips

Bitcoin er kommet for at blive, og derfor har vi lavet denne artikel, hvor at hjælpe dig i gang med at købe Bitcoin. Her får du 5 gode tips til hvis du skal købe Bitcoin for første gang.

Investering i kryptovaluta er blevet mere og mere populært i de senere år, og der findes efterhånden også flere og flere handelsplatforme, som tilbyder deres brugere at købe Bitcoins og nogle af de andre kryptovalutaer. Derfor har vi her samlet 5 gode tips til hvad du bør vinde inden du køber dine Bitcoins.

Køb Bitcoin på en god handelsplatform

Hvis du skal købe Bitcoin, så bør du altid finde en god handelsplatform, hvor du har behov du rent faktisk kan få dækket. Hvis du ønsker at købe Bitcoin, men også ønsker at købe andre kryptovalutaer i fremtiden, så giver det god mening at du allerede nu, vælger at finde en handelsplatform hvor du kan købe de øvrige kryptovalutaer, så du ikke løbende skal skifte handelsplatform, hvilket både er besværligt og tidskrævende. Køb Bitcoin på den handelsplatform som har de flest mulige kvaliteter som du søger, da du som oftest ikke kan finde en platform som har alt hvad du søger.

Undersøg Bitcoin inden du køber

Uanset hvilken investering du fortager dig, så bør du altid undersøge hvad du investere i. Det gælder uanset om du køber Bitcoin eller aktier, da du med alle former for investering, har en risiko for at tabe dine penge. Her kan du begynde at læse omkring Bitcoin og andre kryptovalutaer, så du er sikker på at det lige præcis er Bitcoin du vil købe som eksempel, og få en bedre forståelse af hvad du rent faktisk køber.

Læg en plan inden du køber Bitcoins

Nogle gange så er det svært at finde ud af hvornår du skal købe og sælge dine Bitcoins. De falder måske drastisk én dag, og så får du lyst til at sælge fordi du er bange for at tabe hele din investering, mens der er en anden dag hvor de er steget med 10% og så får du lyst til at sælge for at hente den gevinst der måtte være. Hvis du lægger en god plan til at starte med, så du ikke handler på følelser, men i stedet handler på den første plan du lavede da du købte dine Bitcoin, så er der en bedre chance for at få bedst muligt afkast.

Er Bitcoin kommet for at blive?

Bitcoin er bygget på en ny teknologi som hedder Blockchain, som vi er begyndt at se mange flere steder rundt omkring i verden. De fleste eksperter er enige om at blockchain teknologien som Bitcoin er bygget på, er kommet for at blive, men ingen ved endnu om Bitcoin eksistere om mange år, da det endnu er en meget ny form for valuta, som vi kun lige har set starten på.