Sådan reducerer du kiloene

Sådan reducerer du kiloene

Hvis du bakser med at få smidt de overflødige kilo, men har svært ved at se hvad der skal gøres for at få bugt med dem, så er du langt fra den eneste der kan finde hoved og hale på hvad der er den mest effektive metode at benytte sig af.

Kickstart en livsstilsændring

Internettet bugner med alverdens forskellige metoder til at komme af med de overflødige kilo og du har måske allerede kastet dig ud i en slankekur eller to som du ikke har haft den store succes med, men som internettet lovede dig de bedste resultater ved. Det kan være enorm svært at finde den helt rigtige vej for det er meget forskelligt fra person til person, hvad der er lettest at have for øje.

På hjemmesider som f.eks. Hurtigtslank.dk, kan du få en god mulighed for at kickstarte dit vægttab, men først er det vigtigt at du ikke kalder det for et vægttab men i stedet lærer din hjerne at der nærmere er tale om en livsstilsændring.

Du skal ikke tabe kiloene, men reducere

Når hjernen hører ordet ”tab” vil du måske godt kunne komme af med de kilo du har brug for at komme af med, men derefter vil du ret sikkert opleve, at de kilo der forsvandt lander på sidebenene igen, før du har nået at blinke med øjnene. Det skyldes at din hjerne tror at du har tabt kiloene og derfor vil den hjælpe dig til at finde dem igen.

Hos hypnoterapeuterne der arbejder med vægtreduktion, er det lige netop måden du taler til dig selv der afgør hvorvidt du kan holde fast i dit mål. Så gør dig selv den tjeneste at du finder dig den perfekte kostplan der passer til dig og anser det som en livsstilsændring i stedet for en slankekur, hvor du har brug for at tabe kiloene.