Slidgigt kan forebygges og lindres med glucosamin

Slidgigt kan forebygges og lindres med glucosamin

Slidgigt kan være skyld i mange smerter. Efterhånden som man ældes, er det ikke unormalt at opleve smerter i leddene som følge af gigt. Vil du gerne forbygge eller lindre smerterne, kan du prøve glucosamin. 

Sygdommen slidgigt

Slidgigt er en sygdom, der ikke kan helbredes. Heldigvis findes der metoder til at holde sygdommen hen samt lindre smerter. Vil du, så meget som muligt, undgå, at din slidgigt påvirker hverdagen, er det en god idé at spise sundt og dyrke motion.

Motion kan nemlig øge funktionen af leddene og gøre smerterne mindre. Leder du efter en løsning til at lindre smerter ved slidgigt, kan du ligeledes forsøge dig med glucosamin. Køb glucosamin online, som kan hjælpe med at forbedre bevægeligheden i de ramte led. 

Slidgigt rammer leddene

Slidgigt er en kronisk gigtsygdom. Sygdommen kommer til udtryk ved at brusken i leddene gradvist blive nedbrudt. Dette kan gøre, at du oplever smerter i led.

Symptomer på slidgigt er smerter i led samt skurren i leddene. Alle led i kroppen kan blive ramt af slidgigt, men det er mest normalt at opleve slidgigt i storetå, hofte, knæ eller tommelfinger. 

Prøv forskellige ting af

Da slidgigt ikke kan helbredes, gælder det i høj grad om at finde metoder til at lindre dine smerter, så du kan leve med sygdommen. Det er forskelligt hvilke metoder, der virker for forskellige mennesker, og derfor bør du prøve forskellige ting af.

Sandsynligvis vil du opdage, at noget smertelindring virker på én slags smerter, mens anden smertelindring virker på andre smerter. Derfor handler det i høj grad om at lære din krop at kende. 

Motion i hverdagen

Lider du af slidgigt, kan det være rigtig godt at inkorporere motion, da du på den måde holder kroppen i gang. Motion kan være med til at lindre smerterne, og derfor er motion en vigtig ting at prøve af.

Vil du være sikker på, at du får dyrket motion hver uge, er det en god idé at tilmelde dig et hold. Der findes hold landet over, som er lavet specielt til folk med slidgigt, og du skal derfor ikke være bange for, at du ikke kan følge med.