Vægttab med personlig træner!

Vægttab med personlig træner!

Har du problemer med at få struktur på din træning og kniber det med gejsten og motivationen?

Så skal du overveje, om ikke det er på tide at få professionel hjælp fra en personlig træner. Det koster nogle penge, men de vil helt sikkert vise sig at være godt givet ud, når du kan trække i badetøjet uden at være utilfreds med det, du ser i spejlet. Her gennemgår vi nogle af de mange fordele, ved at teame op med en personlig træner.

Er det svært?

Er du træt af de overflødige kilo, der bare ikke forsvinder men måske tværtimod bliver flere og flere? Det er let nok at sige til sig selv, at man skal spise sundt og motionere, noget andet er at få det gjort i en hverdag, hvor der er rigtig mange gøremål og, hvor madlavningen måske skal gå lidt hurtigt og tiden virker alt for knap til at gå i motionscenter. Nogle gange må man bare indse, at man har behov for hjælp til at komme derhen, hvor man gerne vil. Det nytter ikke noget og slå sig selv oven i hovedet med, at alle de ”andre” jo kan, så jeg burde også kunne. Eller tænke: jeg går i gang i morgen, i næste uge eller i næste måned.

Få hjælp

En personlig træner er uddannet til at motivere folk og til at tilrettelægge træningsforløb, så det passer ind i den enkeltes hverdag og situation. Så lad dig ikke stoppe af, at du er skilt og har små børn hver anden uge. For det første vil det være bedre at dyrke motion hver anden uge end slet ikke og din kost kan du ændre på uanset, om du har børnene eller ej.

Både kostvejledning og træningsprogram

Hvis du gerne vil tabe dig er det en rigtig god ide at få en personlig træner, der også kan hjælpe dig med at omlægge din kost. Kosten betyder rigtig meget for, om du taber dig eller ej. Du kan motionere rigtig meget uden de store resultater, hvis ikke du samtidigt tænker på, hvad og hvor meget du spiser. Træningsprogrammet er naturligvis også en vigtig del af dit vægttab og hele din livsstilændring. Rigtig mange mennesker oplever et øget velvære når de får rørt deres krop og får opbygget musklerne. Det giver overskud i hverdagen at have en stærk og sund krop.

Støtte og motivation

Din personlige træner vil være der for dig gennem hele forløbet og styre dig igennem de hårde perioder, hvor du måske ikke rigtig orker mere. Det er utrolig vigtigt at opleve, at der er et menneske, der gennemlever processen med dig og støtter dig. Det er ikke sådan, at en personlig træner nødvendigvis altid stryger dig med hårene. Træneren er der for at få dig hen til dit mål – tabet af så og så mange kilo, opbygning af de og de muskler, forbedret kondition mv. Så du skal være villig til at se dine egne mønstre i øjnene og ændre på dem, så du rykker dig mod målet.

Selvværd og livsglæde

Men forestil dig følelsen, når du står på stranden i badetøj og måske for første gang i mange år ikke synes, du vejer for meget. Det vil indvirke på dit selvværd og på din livsglæde og det hårde arbejde vil være det hele værd. Du vil med hjælp fra din personlige træner, have fået skabt en god balance i dit liv, når det kommer til kost og motion. Der er skabt en struktur og der går ikke længe før du fysisk vil savne motionen, hvis det er for lang tid siden sidst. Kostændringen vil ofte også have den konsekvens, at din lyst til sunde fedtfattige madvarer tager over, og du derfor naturligt begrænser sukker og fedt i din daglige kost.