FitOne - Fitness & Sundhed til mænd > Sundhed > Bliv den bedste udgave af dig selv – læs med på guiden

Bliv den bedste udgave af dig selv – læs med på guiden

Ønsker du også at blive den bedste udgave af dig selv? Vi guider dig til små forbedringer, som kan ændre dit liv markant. Læs med her.

Sørg for at have det fysisk godt

Det første du skal gøre, er at sørge for at have det fysisk godt. Det kan du gøre ved at lave nogle markante ændringer i din måde at leve på. Pas godt på dig selv. Det kan du gøre ved at:

  • Sove 7-9 timer hver nat, regelmæssigt. Gå i seng samme tid, og stå op samme tid. På den måde har mest mulig energi.

  • Spise sundt og varieret. Det er vigtigt at din krop får en masse næring, hvis du har vil fungere optimalt. Spis fisk, grøntsager, kød og en masse fibre og brød. Spis ikke for meget, men varieret. Din krop skal ikke gå ned på energi og næring.

  • Dyrk motion tre gange om ugen. Motion siges at være den bedste medicin mod stort set alt. Motion fungerer også antiinflammatorisk, så du modarbejder betændelsestilstand i kroppen.

  • Indtag kosttilskud. I Danmark lider mange af mangel på forskellige vitaminer og mineraler. Du kan købe billigt kosttilskud hos Jala Helsekost.

  • Hold igen med alkohol og fastfood. Anse dig selv som en dyr bil, og fastfood og alkohol er den værst tænkelige benzin, du kan finde. Det vil du jo aldrig fylde på din dyre nye bil, vel?

  • Foretag aktiviteter som gør dig glad. Er det at være sammen med venner? Spise en god middag? Se film under dynen? Når du gør det, som gør dig glad, får du også mere overskud.

Hvis ud følger ovenstående råd, får du med tiden mere overskud, og bliver en bedre version af dig selv.

At have det godt med sig selv

For mange er deres største ønske, at være tilfreds med hvordan de ser ud. De fleste snakker om hvordan det kræver, at man ændrer sine tankemønstre. Nogle gange handler det også om at gøre, hvad der gør en glad.

Et stort tabu i Danmark er for eksempel at få foretaget kosmetiske behandlinger. Hvis der er noget som du på ingen måde er tilfreds med, eller nogensinde bliver tilfreds med, er det bedste du kan gøre for dig selv, er at få det fixet. Mange kvinder, lider af fødselsdepression efter de har født. Deres krop har ændret sig, og ofte får kvinderne også pigmentforandringer. Hos CeriX kan du få professionelle kosmetiske behandlinger, når det kommer til alt fra injektions- og laserbehandling.

Fokuser på det positive

Man kan have nok så meget ønsketænkning om en modelkrop og flere nuller på kontoen, end man kan tælle. Det kan dog også gå hen og blive et negativt tankemønster, hvis du altid fokuserer på alt det, du ikke har. Det er helt ok at drømme sig væk til tider, det er også det vi gør når vi læser bøger og ser film.

Det er dog vigtigt at du kan finde ud af, at leve i nuet. Nyd dit liv. Det kan være svært at ændre dit tankemønster, det første du skal gøre, er at blive bevidst om hvilke negative tanker du har, og hvad du går og drømmer om. Når du kan tage dig selv i at tænke en negativ tanke, eller stå og dagdrømme. Det er her du starter din ændring, til at leve i nuet. Det er meget udfordrende at være bevidst hele tiden, derfor er det også forståeligt at du ikke er det, til at starte med, men jo mere du øver, jo bedre bliver du.