Hvis du lider af bækkenløsning

Der er mange danske kvinder, som lider af bækkenløsning og bækkensmerter under deres graviditet. Det er relativt normalt og rammer op imod halvdelen af alle gravide. Denne meget normale lidelse kan være meget smertefuld og det handler derfor om at finde noget der virker for en selv, så man kan komme tilbage på sporet igen og ikke blive generet så meget af smerter. Det kan derfor hjælpe lidt at vide lidt om lidelsen før man giver sig i kast med at prøve på at helbrede lidelsen.

Hvad en bækkenløsning?

Bækkenet er en sjov kropsdel. Det består af 3 knogler som danner en ring med rygsøjlen bagtil og skambenet forrest. Bækkenløsning opstår, når de to ægte led bagerst mellem bækkenet og rygsøjlen bliver belastet som følge af graviditeten. Det fungerer normalt som en slags ophæng for den del af kroppen, som ligger over leddet og det vil derfor også inkludere barnet. Hormonerne i kroppen under en graviditet vil sørge for, at leddene vil have en større bevægelsesfrihed, hvilket jo er smart, når man nu skal presse et barn igennem bækkenet. Det kan dog også betyde, at man nemmere bliver overbelastet, hvorfor man kan ske at få bækkenløsning, hvor bækkenet smerter og føles løst.

Hvad kan man gøre?

Da bækkenløsning ikke i sig selv er en farlig lidelse, så er det smartest at smertebehandle det indtil man har født. Der er dog op imod 5% af kvinder med bækkenløsning, som oplever langvarige smerter. Her kan smertestillende såvel som akupunktur have en gavnlig effekt på smerterne. Hvis du har smerter ved bækkenløsning, så kan du med fordel se på linket for at finde en klinik, som kan tilbyde akupunktur i og omkring Hørning og Skanderborg. Bækkenløsning er ikke et problem man behøver at gå med, så få gjort noget ved det allerede i dag og nyd at være smertefri i morgen.

Tilbud på kosttilskud fra Bodylab.dk
Deal