Varierende kost skulle være så sundt – Hvorfor ikke prøve tapas?

Varierende kost skulle være så sundt – Hvorfor ikke prøve tapas?

Den spanske madbølge har for alvor ramt Danmark. Det er ikke første gang, at de sydeuropæiske kulinariske tendenser fascinerer os i norden, og tapas er en af de madoplevelser, som har taget fat i danskerne med et hårdt greb. Og det er der en god grund til. Tapas er på mange måder mere end blot et traditionelt restaurantbesøg, og hvis du vil opleve den bedste tapasrestaurant på Vesterbro, København, så er du lovet en unik måde at spise på.

Tapas 101 – derfor er det så hyggeligt

Der er mange grunde til, at tapas er blevet utrolig populært, og hvis du ikke er en habil tapas-entusiast, så frygt ikke. Vi har sammensat en guide til dig, hvis du ikke har helt styr på, hvad det der tapas er for en størrelse.

Små portionsanretninger er hovedelementet

Tapas er små anretninger af forskellig mad, som bliver serveret på bordet. Retterne kan enten være kolde eller varme. Det er oftest en blanding af de to, men det kommer an på, hvad du kan lide, og hvad du bestiller. Retterne er typisk spanskinspireret, men der er også danske indspark i ny og næ. Det handler om, hvad du kan lide. Udforsk menukortet, og tag en chance.

Tapas er skabt for at dele

Modsat et traditionelt restaurantbesøg skal du ikke bestille udelukkende til dig selv. Alle ved bordet deler om retterne, så bestil noget, som i alle kan lide. Derved har du mulighed for at smage alle retterne og få en varieret smagsoplevelse.

Bed tjeneren om at anbefale

Det kan være utrolig forvirrende i starten, da et tapasmenukort består af mange retter. Og hvad er godt? Her er det en god idé at spørge tjeneren og fortælle, at du aldrig har været på en tapasrestaurant før. De er ofte hjælpsomme.

Du kan altid bestille mere

Retterne er små, så bestil bare løs! Du kan altid bestille mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*